• Свеж
FXLYMR Седиште За Туширање Стол За Туширање Седиште За Бања Со Обложени Потпирачи за Раце И Грб, Одлично За Кади, Поддржува до 220 Фунти
zoom_in

FXLYMR Седиште За Туширање Стол За Туширање Седиште За Бања Со Обложени Потпирачи за Раце И Грб, Одлично За Кади, Поддржува до 220 Фунти

DEN 608.00

Стока
check Во продавницата

Анти-Лизгање, Нелизгање, Аголни Нозе Обезбедуваат Исклучителна Стабилност за Столот За Туширање Секоја Нога Е Исто така Покриена Со Гумени Врвови Против Лизгање, Кои не Се Лизгаат За Дополнителна Безбедност И Безбедност; Спречете Лизгање. Лесна И Издржлива, Конструирана со Алуминиумска Рамка, Лесната Рамка За Столче За Туширање Поддржува до 220 Килограми(100 килограми). Лесната Рамка Е Лесно Пренослива за Дополнителна Погодност. Корисно во Бањата за Постари Постари Лица, Инвалиди, Баријатриски, Хендикепирани Лица, Повредени и Други Кои Сакаат да Седат додека се Капат. Според Seономски Дизајнираните Седишта, Луѓето Седат и Поудобно, Го Прошируваат Дизајнот На Седиштата, Го Зголемуваат Просторот за Активности,Погодни за Различни Групи Луѓе. Зголемете Ја Безбедноста и Практичноста во Областа За Бања и Туширање Со Инсталирање на Ова Практично Седиште за Бања за Заштеда на Простор. Оваа Столица За Туширање е Наменета за Инвалиди, Постари Лица, Бремени или Други Незгодни Лица. Со Удобен И Безбеден За Секојдневна Употреба.Спецификација : Тип На Ставка : Висина Прилагодлива Столица За Туширање / Стол За Туширање / Клупа За Бања Материјал : Алуминиумска Легура + Пластикамакс Носивост : 100 Кг (220 Фунти)Список На Пакети : 1 Х Столче За Туширање+ Мерки На Претпазливост Овој Производ Продава Само Столици За Туширање и Не Содржи Други Слики Од Производи.

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy + Plastic
Max Load Capacity:
100 Kgs (220 Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool:
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Поврзани производи..