• Свеж
Сјаен Пирсинг Накит Пирсинг Накит Комплет За Пирсинг На Накит Од Нерѓосувачки Челик Комплет За Пирсинг На Накит За Накит За Пирсинг На Јазикот На Веѓите Комплети З?
zoom_in

Сјаен Пирсинг Накит Пирсинг Накит Комплет За Пирсинг На Накит Од Нерѓосувачки Челик Комплет За Пирсинг На Накит За Накит За Пирсинг На Јазикот

DEN 89.92

Стока
check Во продавницата

ПИРСИНГ Студ Накит НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК МАТЕРИЈАЛ : нашиот пирсинг накит е изработен од нерѓосувачки челик, не содржи никакви хемиски штетни материи, не е лесен за алергиски, може да се носи за периоди на време ДИЗАЈН на ВМЕТНУВАЊЕ НА обетка : Прободен накит има дизајн на вметнување од вештачки кристали внатре, што дава блескаво кога сончевата светлина се прекршува, многу модерно. СЈАЕН Пирсинг Накит СОВРШЕН ПОДАРОК : овој комплет накит за пирсинг на телото и за мажи и за жени лесно се вметнува и отстранува. Одличен подарок за родендени, Божиќ, годишнини, Денот на Вљубените, свадби итн. Пирсинг Накит Пирсинг ЛЕСЕН ДИЗАЈН : овој пирсинг накит е мал и лесен, така што секогаш можете да го соблечете и чувате кога не го користите. Сјаен Накит Пирсинг ПРИМЕНЛИВИ ОБЛАСТИ : Овие пирсинг накит се погодни за различни области на телото. Можете да ги користите на усните, јазикот, папокот, веѓите и носот. МАТЕРИЈАЛ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : нашиот накит за пирсинг е изработен од нерѓосувачки челик, не содржи никакви хемиски штетни материи, не е лесен за алергиски, може да се носи со периоди2. ПРИМЕНЛИВИ ОБЛАСТИ : Овие пирсинг накит се погодни за различни области на телото. Можете да ги користите на усните, јазикот, папокот, веѓите и носот. ДИЗАЈН НА ИНКРУСТИРАЊЕ : Прободен накит има дизајн на вметнување од вештачки кристали внатре, што дава блескаво кога сончевата светлина се прекршува, многу модерно.

Item Type:
Piercing Jewelry
Product Material:
Stainless Steel
Function:
Piercing jewelry
Package List:
4 x Piercing Jewelry:

Поврзани производи..