• Свеж
ЗРСЈ Стилски И Издржлив Голем Тоалетен Сад, Тоалет За Тоалети За Мачки И Кучиња, Тоалетни Кученца За Миленичиња Отпорни На Прскање Затворена Кутија За Отпадоци За М
zoom_in

ЗРСЈ Стилски И Издржлив Голем Тоалетен Сад, Тоалет За Тоалети За Мачки И Кучиња, Тоалетни Кученца За Миленичиња Отпорни На Прскање Затворена Кутија

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●Лесно се чисти : Само извадете ја фиоката и фрлете ја; секој послужавник има капак што може брзо да се отфрли Садовите за еднократна употреба се обложени со пластика за да спречат протекување и да го одржуваат подот чист. ●Безбедност : подлогата за отпадоци за мачки користи материјал што не се лизга за да го поправи сливот за отпадоци за мачки во соодветна положба за да обезбеди безбедност на миленичињата. ● Издржлив : Изработен од цврсти материјали, ѓубрето за мачиња може да издржи џвакање, фаќање, кинење, течност и секаков друг вид штета што може да ја проба мачето. ●Цврста корпа за отпадоци : високиот раб на оваа корпа за отпадоци помага да се поправи подлогата за отпадоци на место и ја намалува дисперзијата на ѓубрето. Влезот на садот за ѓубре за мачки е помал, што е погодно за берење и поставување. ●По продажбата : ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет. Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме вашиот проблем овде. Дизајнот е лесен за чистење и ја одржува вашата мачка чиста и миризлива во секое времекарактеристика : овој тоалет за кучиња може да помогне да го обучите вашето куче редовно да моча и да врши нужда во куќата без да ја направи куќата валкана.Изработени од висококвалитетна пластика, издржливи.Стилскиот изглед на мебел се вклопува во вашиот домашен декор.

Name:
Cat litter deodorant pad
Color:
pink/blue/brown/green
Material:
PP
Size:
34*22*13.5cm
Applicable dogs:
suitable for small and medium-sized dogs and cats
Due to the difference in display and lighting effects, the actual color of the project may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you! :
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :
This kind of litter box provides sufficient space for cats to play comfortably, and is very suitable for small cats or kittens. :

Поврзани производи..