• Свеж
Куќа За миленичиња | Зимски Топол Шатор За Мачки, Кревети За Мачки Од Сончоглед-Меко Домашно Милениче Отпорно На Влага Пештерско Гнездо За Миленичиња, Резерви За Ма?
zoom_in

Куќа За миленичиња | Зимски Топол Шатор За Мачки, Кревети За Мачки Од Сончоглед-Меко Домашно Милениче Отпорно На Влага Пештерско Гнездо За

DEN 948.80

Стока
check Во продавницата

?Атрактивен Кревет За Мачки : Куќата За Мачки има симпатичен целокупен дизајн Затворениот простор за гнездо им овозможува на малите миленичиња да се виткаат, гушкаат, играат, одмараат, се релаксираат и спијат. Кружниот влез има прекрасна форма на сончоглед. ?Дното што не се лизга : можете да ја користите Оваа Куќа за Спиење За Миленичиња на подови од плочки и подови од тврдо дрво. Изработена од одлична ткаенина со многу испакнатини на површините, Куќата За Миленичиња има дно против лизгање и отпорност на влага. Ефикасно спречете лизгање на креветот за миленичиња. ?Мека и Издржлива : Куќата За Миленичиња е изработена од одличен материјал од памучна и ткаенина, кој е издржлив, мек, нежен и лесен за корисниците. Обезбедете удобен и удобен дом за мачиња, кученца и мали животни. ?Лесно За Чистење : Внатрешниот Кревет За Мачки е целосно машински за перење за ваша погодност. Дизајн на преклопување за лесно складирање и носење наоколу. Лесно се грижи за вашата куќа за миленичиња. ?Обезбедете Добро Чувство На Сигурност : Креветот За Мачиња носи допир на приватност на вашите миленици. Мачките сакаат мали простори и се чувствуваат заштитени и удобни. Оваа внатрешна куќа за миленичиња обезбедува добро чувство на сигурност. Добредојдовте да се консултирате. Опис : Куќата За Миленичиња е мека, топла, удобна, нежна и лесна за чистење.

Name:
Self-Warming Pet House
Material:
cotton, fabric, etc.
Small:
43*36*34cm/16.9*14.2*13.4in (suitable for pets weighing less than 1.5kg)
Large:
48*40*39cm/18.9*15.7*15.4in (suitable for pets weighing less than 4kg)
Packing List:
Winter Warm Cat House*1

Поврзани производи..