• Свеж
Plllaaoo Мачка Темперамент И Поводник Во Собата, Прилагодливи Бегство Доказ Мачка Темперамент Со Торба, Лесна Контрола, Дише И Мека Мачка Темперамент И Поводник За Оде?
zoom_in

Plllaaoo Мачка Темперамент И Поводник Во Собата, Прилагодливи Бегство Доказ Мачка Темперамент Со Торба, Лесна Контрола, Дише И Мека Мачка

DEN 982.40

Стока
check Во продавницата

●Удобно Без Задушување На Вратот + ременот За Мачки е слободно прилагодлив според јаката и обемот на градите на вашето домашно миленичеВо споредба со другиот ремен, тој обезбедува поголема удобност и безбедност.Ви препорачуваме да ги навикнете да ги носат во затворени простории пред да ги извадите. ●Дизајн На Торба За ужина Qat темперамент За Мачки и поводник поставен со торба може да собере закуски за миленичиња, вреќи за ѓубре, итн. можете лесно да патувате.Совршен за секојдневно одење, џогирање, тренинг и секоја рекреација на отворено. ●Премиум Материјали}ременот За елек За Мачки со торба е изработен од врвни полиестерски материјали, кој е цврст,издржлив и отпорен на абење. долг работен век, издржлив, може да се користи во сите сезони, нелепливата постава и дишењето ве тераат да не се грижите за проблемите со кожата на мачките. ●Лесен За Носење : ременот за мачки отпорен на Бегство има прекрасни украси за да ја направи вашата мачка најслаткото младенче на улица.Темпераментот за мачки има извонредна декорација, што може ефикасно да спречи повреди и да обезбеди дополнителна удобност и заштита и нема да ги ограничи миленичињата' activities.it лесно се става и соблекува. €Надградба Snap Qat прилагодлив елек прицврстува со дизајн на торба 360 степен без прилепувања од мртов агол, не заглавени фрустрации и ' рѓа.

Item Type:
Cat Vest Harness
Material:
Polyester
Package List:
1 x Cat Vest Harness 1 x Bag
Note:
1. Use a soft ruler on the cat's neck and front legs after a week is the length of the neck circumference and chest circumference, plus another 2‑3cm reserved for the best.2. Manual measurement, there is a certain error, please prevail in kind.3. Properties are large size actually packaging is M size, the product size is not affected.

Поврзани производи..