• Свеж
Преклопување на потпирачот за подножје, памучна лента за чевли за чевли, клупа за складирање на градите со долги чевли со делител, преклопен крај на седиштето за ск?
zoom_in

Преклопување на потпирачот за подножје, памучна лента за чевли за чевли, клупа за складирање на градите со долги чевли со делител, преклопен крај

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Функција за складирање : Голем простор за складирање на просторот, користете во облека за складирање, чевли, ќебиња, закуски, подароци, играчка, игри, книги, додатоци и многу повеќе, може да се преклопи кога не е во употреба Цврсто и стабилно седиште : Столчето за складирање е изработена од супериорна ленената и пена со голема густина, цврста и стабилна MDF може да има до 150 килограми седечка тежина. Преклопување и брзо склопување : Кутијата за складирање е лесно да се собере, поставувањето само се занимава. Удобен дизајн : Пуштено големо седиште за деликатно и удобно седиште, меко и навлажнувано, лесен за чистење. Симпли и стилски, овој отоман за складирање е совршен за секоја просторија во која живеете. Мултифункционална употреба : Погоден за употреба дома или на отворено. Може да се користи може да се користи Како дополнително седиште околу куќата. Исто така може да работи како клупа за чевли за ходникот, столче за кревет, стол за гости, градите за складирање или кутија за играчки. Отоманската клупа за складирање Отоманска клупа е мека, удобна и издржлива. Има многу намени. Може да складира облека, играчки, книги, итн. Исто така, може да ви обезбеди дополнителни места и потпирачи за подножје кога ви се потребни. Лесно е да се собере и може да се свитка кога не се користи за вашето складирање. Овој преклопен градите е идеален избор за дневна соба, влез, ходник и спална соба : мека, удобна и дишење и издржлива, може да издржи до 150kghuge Скриен простор за складирање може да ги исполни вашите различни потреби е многу погодна за дневна соба, влезниот премин, спална соба и Значи, Oneasy да се преклопи и складира, заштеда на вашиот Spaceit не само што може да чува стоки, туку и да се користи и како подножје.

Name:
multi-purpose storage stool
Material:
cotton linen + high-density fiberboard
Color:
Dark gray, light gray, blue, coffee, khaki
Square folding storage stool size.:
30L (31×31×31cm):
55L (38×x38×38cm) :
Rectangular folding storage stool size.:
25L (40×25×25cm):
48L (50×31×31cm):
75L (60×36×36cm):
110L (76×38×38cm):
Weight:
1.8/2.3/2.9/3.5/4.2/5.4kg
Application:
bedroom / closet / living room
Included:
1×foldable storage stool :

Поврзани производи..