• Свеж
Виткач за коса, Пренослив Автоматски Виткач За Коса Прилагодлив Со 3 Брзини Жените Се Колебаат Брзо Греење Електрично Железо ЗА Виткање Сад Приклучок 110-240V За Фризе?
zoom_in

Виткач за коса, Пренослив Автоматски Виткач За Коса Прилагодлив Со 3 Брзини Жените Се Колебаат Брзо Греење Електрично Железо ЗА Виткање Сад

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Безбеден За Вашата Коса - - - Вградениот двоен јонски генератор може да ослободи негативни јони за да ја заклучи влагата на косата, да го врати сјајот и да ја намали штетата Брз Фризерски - - - закривениот дизајн овозможува голем капацитет за држење на косата, за да можете да виткате повеќе коса одеднаш, брзо и удобно. Прилагодете Ја Температурата - - - Доаѓа со 3 точни температурни нивоа од 330w, 390w и 450w, виткачот за коса ќе ги задоволи сите ваши потреби за стилизирање. Автоматско Исклучување - - - железото за виткање автоматски ќе се исклучи по 30 минути неактивност за да ве спречи од несреќа и изгореници. Подобра Примена - - - Овозможува флексибилна примена на шминка, патување, облекување и така натаму, многу практична во различни прилики. Безбеден За Вашата Коса - - - Вградениот двоен јонски генератор може да ослободи негативни јони за да ја заклучи влагата на косата, да го врати сјајот и да ја намали штетата. Брз Фризерски - - - закривениот дизајн овозможува голем капацитет за држење на косата, за да можете да виткате повеќе коса одеднаш, брзо и удобно. Прилагодете Ја Температурата - - - Доаѓа со 3 точни температурни нивоа од 330w, 390w и 450w, виткачот за коса ќе ги задоволи сите ваши потреби за стилизирање. Автоматско Исклучување - - - железото за виткање автоматски ќе се исклучи по 30 минути неактивност за да ве спречи од несреќа и изгореници.

Item Type:
Hair Curler
Material:
Nylon, PC
Rated Power Supply:
110-240V
Plug Specification:
US Plug
Rated Frequency:
50Hz 60Hz
Rated Power:
54W
Temperature Regulating Gear:
3 Gear
Power Supply Mode:
Plug In Type
Heating Mode:
PTC Heating
Color:
White
Package List:
1 x Hair Curler:
1 x User Manual:

Поврзани производи..