• Свеж
Б. PHNE 4 Парчиња Големи Клипови За Канџи За Коса За Жени, 4.3 Мат Нелепливи Клипови За Канџи За Густа Тенка Коса Големи Клипови За Канџи За Пеперутки Силно Држење Клип З?
zoom_in

Б. PHNE 4 Парчиња Големи Клипови За Канџи За Коса За Жени, 4.3 Мат Нелепливи Клипови За Канџи За Густа Тенка Коса Големи Клипови

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Quodyaly FUTE stute ® 4 класичен дизајн на пеперутка големи клипови за коса со различни бои Големина-4,3 х 2 инчи. Симпатичните клипови за коса можат да држат повеќе коса во споредба со помалите клипови и се најдобриот избор за погуста коса. ?①ОДЛИЧНИ БОИ -4 уникатни мат бои вклучуваат Бела, Розова, Виолетова, Зелена / Транспарентна, Сина, Жолта, Светло Зелена. Изберете ги претпочитаните мат клипови за канџи за да ја исполните вашата различна фризура. Можете да ги користите овие слатки клипови за канџи за густа коса за украсување и усогласување на тексас, костуми, здолништа и други различни стилови на облека. ?●МАТ И НЕЛИЗГАЊЕ-шарени клипови за нокти за коса изработени од висококвалитетен мек пластичен материјал и силна метална пружина. Мат облога големите клипови за коса имаат анти-лизгачки ефект, 18 стеги за заби силни држачи за вилица за коса можат добро да ја држат косата на место, флексибилно отворање и затворање на канџите на косата, не е лесно да се скрши. Женски клипови за вилица едноставна операција, можете лесно да ја користите за да ви ја исечете косата на висока пунџа и нема лесно да ја оштетите косата. ?€УНИКАТЕН ДИЗАЈН}Симпатични клипови за канџи за густа тенка коса не само што ја разубавуваат вашата коса, туку постигнуваат и елегантен и шармантен темперамент. Деликатниот дизајн на пеперутка може да одговара на вашата секојдневна облека, бојата на косата и фризурата. ?●Широки Апликации ● Ова е добар женски додаток за стилизирање на косата, можете да го носите овој прекрасен клип за коса од пеперутка за да се појави во секоја пригода, Без разлика дали е дома, канцеларија, шопинг во трговскиот центар, јога за време на слободно време, капење, шминка или учество во некои важни празнични церемонии, Како Што Се Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Благодарноста, Нова година, роденденска забава свадба и др.

Поврзани производи..