• Свеж
DOITOOL 20 еез Отстранување Чешел И Салон Мини Нечистотија Четки Воздух Алатка Сина Употреба Четка За Коса Пластика-Во - Почиста Отстранувач На Коса Домашно Чистење За ?
zoom_in

DOITOOL 20 еез Отстранување Чешел И Салон Мини Нечистотија Четки Воздух Алатка Сина Употреба Четка За Коса Пластика-Во - Почиста

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Алатка За Чистење Четки За коса : овој практичен чистач за отстранување на влакна е многу практичен и корисен, удобен и лесен за употреба Отстранувач на Влакна за коса : Отстранувач На Влакна Со Четки За Коса Мал и Лесен, Не зазема Премногу Простор, Можете Да Го Носите во Вашата Торба или Ранец. Designedономски Дизајниран да Ви Обезбеди Удобен, Лесен и Сигурен Начин за Чистење на Четката за Коса. Алатки за коса : Користење на овие алатки за чистење за отстранување на влакна од чешел или четка за коса, лесни за употреба. Алатка за Чистење чешел за коса : овие алатки за чистење чешел се лесни и удобни за употреба, погодни за фризерски салон, домашна и лична употреба. Алатка За Чистење Четки за коса : средството за чистење четки има мазна површина и нема да и наштети на кожата. Слободно користете ги. Пакетот Вклучува 20 х Карактеристики За Чистење Четки За Коса-Материјал : Пп, ПБТ лопатка за чистење чешел за коса-Боја : сини салонски материјали-Изработени од безбеден материјал, удобни за држење, не се лесни и деформирани, откако ќе добиете валкана четка за чистење чешел за воздух. - Задолжително за секого, особено за оние кои често имаат проблеми со опаѓање на косата при четкање на косата и добар избор за алатка за чистење чешел за патување. - Големина : 17, 50Х3, 50Х3, 00см/6, 88Х1, 38Х1 алатки за чистење четки за лопатки. - Овие алатки за чистење чешел се лесни и удобни за употреба, погодни за фризерски салон, средство за чистење четки за коса за домашна и лична употреба.

Поврзани производи..