• Свеж
нпкгвиа Перл Коса Бенд Супер Самовила Темперамент Дама Коса клип француски Ретро Девојка Глава Бенд Шума Едноставна Глава Слатка Коса Накит Коса Лак Клипови За Де?
zoom_in

нпкгвиа Перл Коса Бенд Супер Самовила Темперамент Дама Коса клип француски Ретро Девојка Глава Бенд Шума Едноставна Глава Слатка Коса Накит

DEN 363.20

Стока
check Во продавницата

Широко Користени : Овие Модерни Ленти За Коса Може Да Се Користат Во Различни Прилики, Како Што Се Забави, Церемонии, Родендени, Банкети И Секојдневно Носење, Работа, Училиште, Празници Има И Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Учителот, Денот на Мајката, Новогодишните Подароци и Други Убави Подароци. Заштитете Ја Косата : Овие Ленти За Коса Имаат Мазна Површина Без Остри Краеви. Додатоците Се Благи И Удобни, Што Може Да Ги Минимизира Пречките И Оштетувањата. Подобрете Ја Модната Смисла На Девојките, Погодна За Долга Или Кратка Коса, Кадрава Коса Или Права Коса. Нашата Услуга : Се Надевам Дека Ви Се Допаѓаат Нашите Производи. Вашето Најголемо Задоволство Е Нашата Прва Задача. Ако Не Сте Задоволни Со Купувањето Од Која Било Причина, Ве Молиме Кажете Ни И Ние Ќе Го Решиме Проблемот За Вас. Висококвалитет : Изработен Е Од Вештачки Бисери И Легури. Издржливите Материјали Го Прават Поубав И Исклучителен. Нашата Бисерна Лента За Глава Има Нежен Изглед И Ќе Ја Сакаат Повеќето Жени И Девојки. Големина : Дијаметарот На Бисерната Лента За Коса Е Околу 13 См/5,1 Инчи. Постојат 3 Типа На Бисерни Ленти За Коса, А Различни Стилови Можат Да Ги Задоволат Вашите Различни Потреби. Широко Користени : Овие Модерни Ленти За Коса Може Да Се Користат Во Различни Прилики, Како Што Се Забави, Церемонии, Родендени, Банкети И Секојдневно Носење, Работа, Училиште, Празници. Има И Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Учителот, Денот на Мајката, Новогодишните Подароци и Други Убави Подароци. Заштитете Ја Косата : Овие Ленти За Коса Имаат Мазна Површина Без Остри Краеви. Додатоците Се Благи И Удобни, Што Може Да Ги Минимизира Пречките И Оштетувањата. Подобрете Ја Модната Смисла На Девојките, Погодна За Долга Или Кратка Коса, Кадрава Коса Или Права Коса. Нашата Услуга : Се Надевам Дека Ви Се Допаѓаат Нашите Производи. Вашето Најголемо Задоволство Е Нашата Прва Задача. Ако Не Сте Задоволни Со Купувањето Од Која Било Причина, Ве Молиме Кажете Ни И Ние Ќе Го Решиме Проблемот За Вас.

Поврзани производи..