• Свеж
Јосу 7 парчиња Маска За Коса Поправка На Коса Длабок Регенератор Третман За Кондиционирање На Оштетена Коса Навлажнувач Против Разлетување За Кадрава Права Сува О?
zoom_in

Јосу 7 парчиња Маска За Коса Поправка На Коса Длабок Регенератор Третман За Кондиционирање На Оштетена Коса Навлажнувач Против

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Лесен за ракување, исплакнете директно, брзо апсорбирајте и поправете ја сувата и пржена коса Содржи 10 амино киселини и 5 негување амино киселини кои го сочинуваат скалпот и косата. Ја прави сувата коса мазна и сјајна и им помага на девојките да се чувствуваат посигурни во толпата. Единечен поединечно спакуван, компактен и удобен, лесен за носење кога патувате на деловно работење. Тоаможе да ја измазнува пржената коса, ја поправа оштетената коса и ги подобрува флеките на косата. Лесен за ракување, исплакнете директно, брзо апсорбирајте и поправете ја сувата и пржена коса. Содржи 10 амино киселини и 5 негување амино киселини кои го сочинуваат скалпот и косата. Ја прави сувата коса мазна и сјајна и им помага на девојките да се чувствуваат посигурни во толпата. Единечен поединечно спакуван, компактен и удобен, лесен за носење кога патувате на деловно работење. Тоаможе да ја измазнува пржената коса, ја поправа оштетената коса и ги подобрува флеките на косата. Како Да Се Користи : Чекор 1 : По миење со шампон, избришете ја водата и рамномерно нанесете ја маската за коса на средината на косата до врвовите на косата. Може постојано да се нанесува на суви и пржени области; Чекор 2 : Нема потреба да останете и да чекате, само исплакнете директно со вода; СОВЕТИ : МОЖЕ да се користи 2-3 пати неделно (секоја таблета може да се користи 2 пати) Спецификација : Тип На Ставка : Рок На Траење На Серумот За Нега На Коса : 3 Години Нето Содржина : 12g/0,4 oz x 7pcs Список На Пакети : 7 x Маска за Нега На Коса.

Item Type:
Hair Care Serum
Shelf Life:
3 Years
Net Content:
12g/0.4oz x 7pcs
Package List:
7 x Hair Care Mask :

Поврзани производи..