• Свеж
Држач за база на чешел за четка за коса, wallид монтиран со чешел, база додатоци Мини компактен лесен самостојно лепливо за четка за коса, само чистење, четка за четка ?
zoom_in

Држач за база на чешел за четка за коса, wallид монтиран со чешел, база додатоци Мини компактен лесен самостојно лепливо за четка за коса, само

DEN 116.00

Стока
check Во продавницата

Направено од врвен материјал, отпорен на абење, издржлив и сигурен Погодно за бањата, фустанот, итн. Го задржува чешелот во рамките на лесно. Држачот на држачот за база на чешел е дизајниран за чешел кој има тркалезна рачка. Погодно е за четка за коса за само чистење, четка за коса од перница и чешел за воздушно перниче. Baseиден монтиран чешел основен штанд, само леплива, лесна за инсталирање на четка за коса. Заградата може да се постави во спалната соба и тоалетот, а решетката може да одржи и електрична четка за заби. Материјал : Направено од врвен материјал, отпорен на абење, издржлив и сигурен. Држачот на држачот за база на чешел е дизајниран за чешел и четка за заби што има тркалезна рачка. Погодно е за четка за коса за само чистење, четка за коса од перница и чешел за воздушно перниче. - Инсталација : Основен штанд со чешел со wallид, само леплива, лесна за инсталирање. Го одржува чешелот во рамките на лесно. Пакетот вклучува 1 база на чешел со лепило од 3М.

Поврзани производи..