• Свеж
БЕЛОФ 18 парчиња слатки додатоци за коса ленти за вратоврска за коса за девојчиња држач за опашка Вратоврски За коса за деца еластични врски За коса Роденденска Заб?
zoom_in

БЕЛОФ 18 парчиња слатки додатоци за коса ленти за вратоврска за коса за девојчиња држач за опашка Вратоврски За коса за деца

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

€Сет ОД 18 ПАРЧИЊА вклучени q 6 парчиња црвена, 6 парчиња сина и 6 парчиња розова шарена кадифена коса еластика во масовно пакување со симпатичен дизајн на големи црни очи 【? БЕНД МАТЕРИЈАЛ е направен со висококвалитетни и меки материјали! Без гума ! Безброј ! тенките чкртаници нема да ја оштетат вашата кадрава коса ! Меки и празнични носители на конска опашка за девојчиња !. 【? ПОГОДЕН за возрасни жени, мажи , момчиња , плетенки, девојчиња и мали деца ! Може да се користи во различни прилики како Ноќта на Вештерките , туш за бебиња, 1-ви забава , божиќ , училишни забави , забава со тематски цртани филмови од сусам , свадби и разни прослави !. 【? 】етски ДИЗАЈН} малата и густа вратоврска за коса е во прекрасен крцкав дизајн, а не во панделки ! Бендовите не се спирални, но се доволно дебели за пони опашки ! обоените лакови растегливите врски за коса не се бразди ! ! создадете совршена облека со разни ленти за глава , чанти и костими ! Момчињата и девојчињата можат да ги користат врските како појаси и нараквици ! Мора да го привлече вниманието на малото девојче на улица !. 【? ИДЕАЛНИ ПОДАРОЦИ●совршени врски за коса за бебиња забава за играчки фаворизира сет и материјали за роденденска забава ! Ставање скрунчи слатки додатоци за коса и лакови на главата ! Мора да има девојки додатоци за коса за различни украси за собирање ! Совршени подароци за доенчиња, бебиња и мали деца! вратоврски за коса и бебешки скринши за коса ! нема кршење на вратоврските за коса ! мали врски за коса ! безброј врски за коса за бебиња !. ●ВКЛУЧЕНИ се 18 ЕЕЗ+6 парчиња црвена, 6 парчиња сина и 6 еез розови шарени еластики за коса! 【?Материјал е направен со висококвалитетни и меки материјали! Нема да и наштети на вашата коса ! 【?ПОГОДЕН за возрасни жени , мажи , момчиња , девојчиња и мали деца ! 【?Шик ДИЗАЈН ● густата вратоврска за коса е во прекрасен дизајн ! Бендовите не се спирални, но се доволно дебели за пони опашки ! обоените врски за коса не се бразди ! создадете совршена облека со разни ленти за глава , чанти и костими?ИДЕАЛНИ ПОДАРОЦИ●совршени фаворити за играчки за забави и материјали за роденденски забави ! Ставање симпатичен додаток за коса на главата ! qustre вратоврски за коса за жени qutely вратоврски за тенка коса quony опашки вратоврски за коса qure brase вратоврски за коса flash додатоци за кршење на влакнеститепревозници за опашка за конска опашкарешки за врзување за коса qurce кадрава коса qv влакненцата нема да ја оштетат вашата коса ! ● спирални вратоврски за коса ❌ Телефонски кабел врски За коса Димензии : како што е прикажано на слики.

Поврзани производи..