• Свеж
Капилусултра Мобилна Ласерска Терапија Капа За Повторно Растење На Косата-НОВ 6-Минутен Флексибилен Модел-Фда-Исчистен За Медицински Третман На Андрогена Алопеци?
zoom_in

Капилусултра Мобилна Ласерска Терапија Капа За Повторно Растење На Косата-НОВ 6-Минутен Флексибилен Модел-Фда-Исчистен За Медицински Третман

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

АКО ОПАЃАЊЕТО На КОСАТА РАБОТИ ВО ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО, капачето За терапија За ултра ласерско растење На косата Капилус може да биде соодветно решение за вас Со технологијата На Капилус ласерска терапија, Капилус УЛТРА може да помогне да се запре опаѓањето на косата и КАЈ МАЖИТЕ и КАЈ ЖЕНИТЕ. Капилус УЛТРА е достапен и ефикасен за да помогне да се запре опаѓањето на косата. КЛИНИЧКИ ДОКАЖАНО И РАСЧИСТЕНО ОД Фда, Ултра Капилус Е безбеден и ефикасен третман за наследност губење на косата, идентификуван со целокупно истенчување на косата, повлекување на линијата на косата и ќелавост на моделот. Со Капилус УЛТРА, помогнете да ги стимулирате фоликулите на косата дома или во движење, користејќи ласерска технологија која претходно беше достапна само преку лекари. ОДЛИЧНА ПОКРИЕНОСТ ЗА САМО 6 МИНУТИ СЕКОЈ ДЕН. Со медицински инспириран распоред од 82 ласерски диоди, Капилус УЛТРА може удобно да го третира вашиот скалп благодарение на внатрешното поставување На Ласерфлекс, направено со медицински силикон за максимална удобност. ПРЕПОРАЧАНО ОД НАШАТА МРЕЖА НА ЛЕКАРИ за да помогне во повторното растење на косата за да се постигне поцелосна, погуста коса-особено ако се користи заедно со Други производи Од Капилус. СОБРАНИ во САД, во нашиот ПРОИЗВОДСТВЕН капацитет во согласност СО ИСО13485. Нашата услуга и поддршка за клиенти со седиште во САД се достапни за да одговорат на сите прашања. Капачето За Ласерска терапија Капилусултра произведено во САД* и фда расчистено и за мажи и за жени, ви обезбедува безбеден и лесен за употреба метод за спречување на прогресија на опаѓање на косата и враќање на проретчената коса поради генетика. Капилусултра има 82 ласерски диоди од 5 мегавати кои обезбедуваат голема покриеност за само шест минути дневни сесии. Оваа неинвазивна ласерска терапија на ниско ниво доаѓа со долготрајна литиум-јонска батерија на полнење за работа без раце додека примате третман за поздрава коса. *Произведени во САД од странски извори суровини. Имајте на ум дека е потребно време за растење на косата. Нема да забележите резултати веднаш бидејќи е потребно време за да се врати здравјето на фоликулите, а потоа да растат новите прамени коса. Ви препорачуваме да го фотографирате вашиот скалп пред да започнете со третманот, за да можете ефикасно да ги следите резултатите. Следното е општо упатство за тоа што да очекувате во патувањето за реставрација на вашата коса. 0-3 Месеци : првото нешто што може или не може да го забележите е зголемување на пролевањето. Ако е така, не грижете се. Првичното опаѓање на косата е всушност знак дека третманот работи – што покажува дека новите анагени влакна ги туркаат постарите влакна за да направат пат за здраво ново вратило на косата. Некои чешања може да се доживеат во овој момент од процесот, бидејќи мускулите на стрелецот пили поврзани со фоликулот се контрахираат.

Поврзани производи..