• Свеж
Прашина за вратот, Мека Четка За Бербер Во Прав Четка За Чистење Четка За Чистење Четка За Коса Прашина За Вратот Со Диспензерот За Прав За Деколте И Уши По Фризурат?
zoom_in

Прашина за вратот, Мека Четка За Бербер Во Прав Четка За Чистење Четка За Чистење Четка За Коса Прашина За Вратот Со Диспензерот

DEN 137.76

Стока
check Во продавницата

[Уникатен Дизајн] : оваа четка за чистење на косата со копче на рачката што може да држи талк во прав, само треба да го притиснете копчето за да испрскате малку пудра, што може да ви обезбеди поголема погодност за чистење на косата [Отстранете Ја Скршената Коса] : прашок за бербер со мека и густа најлонска четка за коса, која е пријателска за кожата и супер удобна за да ви даде свилен допир, и лесно е да се отстрани прашината или косата, совршена за темелно и брзо чистење на косата околу ушите и вратот без иритација на кожата. [Ergономска Рачка] : четката за берберски врат со designономски дизајн на тркалезна рачка, која не се лизга и може да ви обезбеди удобно држење, вие се чувствувате уморни дури и држете долго време. [Пренослива Големина] : нашата четка за бербер во прав со лесна и компактна големина што е лесна за чување и носење, погодна за салон, семејна и патна употреба. [ Широко Се Користи] : овој прашок за прашина за вратот не само што може да се користи за чистење на скршената коса, туку е одлично и за чистење мали предмети на вашата маса за да ја одржувате вашата куќа чиста. Фина и мека најлонска коса, без иритација на кожата, мека, мазна и удобно допирање. Притискање и тоа ќе испорача талк во прав, што е погодно и брзо. Designономски дизајни со тркалезна рачка, со функција против лизгање, лесен за употреба.

Condition:
100% brand new
Item Type:
Hair Styling Tool
Material:
ABSOptional Color
Size:
Approx.14.5x4.6cm/5.7x1.8in
Brush Hair Length:
Approx. 6.5cm / 2.6in
Function:
The brush can fill powder, press can give powder, suit to put talcum powder.
Package List:
1 x Brush :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Поврзани производи..