• Свеж
Леопард Главата Печатени Зајакот Уши Чкртаници Бисер Конска Опашка Коса Врски,Scrunchie Коса Зајаче Ушна Опашка Држач Еластична Лента За Глава За Жени Девојки, 10 парчи?
zoom_in

Леопард Главата Печатени Зајакот Уши Чкртаници Бисер Конска Опашка Коса Врски,Scrunchie Коса Зајаче Ушна Опашка Држач Еластична Лента За

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетна ткаенина која се протега доволно за да ја омекне косата без влечење или оставање вдлабнатини на косата Внатрешноста има силен еластичен кабел, а надворешниот слој е многу мек и удобен. Солиден и издржлив, совршен за стилизирање на косата. Не само лентата за глава, туку и декорацијата на раката не е лоша. Еластиките за леопард печатење се прекрасен и кул додаток на вашата колекција. Големина : дијаметар 10см / 3,94 инчи, боја : црна, зелена, кафеава. Лесна, издржлива и практична лента за коса што ја држи вашата коса на место додека вежбате, измијте го лицето и многу повеќе. Овие држачи за чкртаници се изработени од квалитетни чкртаници, свилена сатенска шамија, ткаенината не е само мека, туку издржлива и растеглива што може добро да ја врзе вашата коса и да не падне лесно. Лесна, издржлива и практична лента за коса што ја држи вашата коса на место додека вежбате, измијте го лицето и многу повеќе. Внатрешноста има силен еластичен кабел, а надворешниот слој е многу мек и удобен. Солиден и издржлив, совршен за стилизирање на косата. Не само лентата за глава, туку и декорацијата на раката не е лоша. Спецификација : Материјал : Дијаметар На Ткаенина : прибл. 10см (3,94 инчи) Боја : црна, зелена, кафеава Количина : 10 парчиња пакетот вклучува : 10 х додатоци За Коса Забелешка : ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење.

Material:
Cloth
Diameter:
approx. 10cm(3.94in)
Color:
black, green, brown
Quantity:
10 pcs
Package includes:
10 x Hair accessories:
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:

Поврзани производи..