• Свеж
Ахони Клипови За Канџи За Пеперутки Метални Клипови За Коса 4.3 Розови Клипови За Коса За Жени Кои Не Се Лизгаат Слатки Клипови За Нокти За Коса Модни Додатоци За Кос?
zoom_in

Ахони Клипови За Канџи За Пеперутки Метални Клипови За Коса 4.3 Розови Клипови За Коса За Жени Кои Не Се Лизгаат Слатки Клипови За Нокти

DEN 222.40

Стока
check Во продавницата

【етски Клипови За Коса, француски метални клипови за коса, со уникатни шупливи дизајни на пеперутки Класичен, но луксузен комплет во розова и виолетова боја лесно се совпаѓа со различни тимови, создаваат чувство на луксузни фризури за неколку секунди. Совршен за секојдневни, забавни прилики. ●Нелизгачка ● висококвалитетната метална канџа за коса нема непријатен мирис. Клиповите за канџи се мазни, но не се лизгаат, внатрешните заби можат многу да се справат со која било густа или тенка коса. Не ја искинувајте косата и работи добро во секое време. ●Издржлив Легиран Материјал●Изработен од премиум легура со добро полирана, позлатена розова/виолетова со трајно задржување на бојата. Лесно се отвора и тешко се бледне или крши. Силно држење за коса, совршено за долга, средна, кратка, кадрава или права коса. €Широки Апликации Овие розови и виолетови клипови за коса можат да одговараат на сите стилови на коса. Популарни декоративни елементи за коса, можете да ги користите во секојдневниот живот и разни прилики во свадба, забава, матурска, работа итн. Луксузната боја може да биде и нежен подарок за жените како Подароци За Роденден, Подароци За Венчавки, Подароци За Денот на Мајката. `+УСЛУГИ ПО ПРОДАЖБА ќе добиете 2 парчиња метални штипки за коса. Ако не сте задоволни со клипови за канџи, само контактирајте не.

Поврзани производи..