• Свеж
Подигнете Го Комплетот Комплет За Усовршување На Косата 3-во-1 Вклучува Природни Влакна За Задебелување На Косата &засилувач; Млазница За Пумпа за Прскање &засилува?
zoom_in

Подигнете Го Комплетот Комплет За Усовршување На Косата 3-во-1 Вклучува Природни Влакна За Задебелување На Косата &засилувач; Млазница За

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

СВЕТЛО-КАФЕАВ КОМПЛЕТ СО ВРЕДНОСТ 3-ВО-1-ИНСТАНТ ПОДЕБЕЛА ПОЦЕЛОСНА КОСА ЗА НЕКОЛКУ СЕКУНДИ : Подигнете Ги Влакната За Градење Коса ви даваат непосреден изглед на погуста, пополна коса Пумпата За Апликатор За Прскање овозможува прецизна примена на влакна за коса за да го олесни процесот и побрзо за разредување или ќелавост. Спрејот За Заклучување Влакна За Коса е долготрајна целодневна формула за одржување на влакната на место и изгледаат поприродно. ПРИРОДНИ ВЛАКНА ЗА КОСА + ПРОФЕСИОНАЛЕН АПЛИКАТОР ЗА ПРСКАЊЕ + СПРЕЈ ЗА КОСА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ ВЛАКНА : Изработени од најквалитетни 100% природни кератински протеински влакна за да се поврзат, згуснат и сокријат проретчената коса веднаш, ефикасно, прецизно и незабележливо. Апликаторот За Прскање ги распрснува влакната рамномерно, рамномерно и брзо за да постигне резултати веднаш! Спрејот за Коса помага да се дадат долготрајни природни резултати во текот на целиот ден!. ПРЕЦИЗНА АПЛИКАЦИЈА + БЕСПРЕКОРЕН СТИЛ + НЕПОСРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ : Нашиот комплет влакна за коса 3-во-1 ги има најдобрите алатки кои ќе ви помогнат да го постигнете посакуваниот изглед со леснотија, брзина и точност. Овој комплет ги содржи сите додатоци за да ги максимизирате вашите резултати & ние сме убедени откако ќе го пробате овој сет, нема да можете да пробате ништо друго!. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА и ДОЛГОТРАЕН : Испрскајте ги влакната на косата на местата за разредување за моментално покривање за неколку секунди.

Поврзани производи..