• Свеж
Рицинусово Масло За Трепки И Веѓи - УСДА Органско, Нерафинирано, Ладно Цедено, Без Хексан-Масло За Повторно Растење На Косата-Природен Серум За Раст на Веѓите И Треп?
zoom_in

Рицинусово Масло За Трепки И Веѓи - УСДА Органско, Нерафинирано, Ладно Цедено, Без Хексан-Масло За Повторно Растење На Косата-Природен

DEN 159.20

Стока
check Во продавницата

Qulg ТРЕПКИТЕ да се користат како серум за раст на веѓите или трепките, вклучивме комплет за апликатор со 4 стапчиња за маскара и 4 стапчиња за ајлајнер; Совршен како серум за трепки за природно растење на трепките! ? ДОЛГО, СИЛНО ова стимулирачко масло за коса го минимизира опаѓањето на косата и го зајакнува растот на косата кај жените и мажите; може да се користи и како третман за коса за сув скалп и првут; ова природно масло за раст на косата е погодно за сите типови коса. ? ЗДРАВАТА КОЖА Што се Користи како масло за нокти, ги зајакнува кршливите нокти и го промовира растот на ноктите. ? СЕРТИФИЦИРАНО ОРГАНСКО РИЦИНУСОВО МАСЛО-Сертифицирано Органско ОД УСДА и Екоцерт, нашето ладно цедено рицинусово масло е без хексан и нерафинирано. Совршен за употреба како природен серум за коса, серум за веѓи, серум за трепки или зајакнувач на нокти. ? 100% ГАРАНЦИЈА ЗА СРЕЌА - ние сме посветени на вашата благосостојба и имаме за цел да понудиме најквалитетни и најавтентични производи; ние го гарантираме вашето задоволство - ако не сте задоволни со купувањето, ве молиме вратете СЕ ЗА ЦЕЛОСНА НАПЛАТА. Додадете Во Кошничка За Да Купите Органско Рицинусово Масло Денес!.

Поврзани производи..