• Свеж
5 ПАРЧИЊА Клипови За Нокти За Коса За Жени, 3,2 Во Банана Од Лушпа Од Желка Голем Клип за Канџи француски Гроздобер Дизајн Клипови За Вилица Од Пеперутка Стеги За Печа?
zoom_in

5 ПАРЧИЊА Клипови За Нокти За Коса За Жени, 3,2 Во Банана Од Лушпа Од Желка Голем Клип за Канџи француски Гроздобер Дизајн Клипови За

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Вклучен е пакет + - Пакет од 5 извонредни стеги за канџи од желка 2х1, 7х1, 6ин/8, 2х4, 3х4см. Постојат пет бои (кафеава, светло каки, слонова коска, црна и бела, розова). Различни бои се погодни за различна облека. Quality Callity Teater Q-Изработен од акрилна смола и легура, цврст и издржлив. Пролетниот капак против ' рѓа го прави клипот не е лесен за кршење и има подолг век на траење. Flurzzy Fashion design-француски клипови за коса, целулоидна шема на желка, многу деликатна. Не само што може да ја измени вашата коса, туку и да постигне елегантен и шармантен темперамент. Тоа е идеален избор за девојки. - Разумниот дизајн на теренот на забите е погоден за секоја густа или тенка коса, а мазната површина може да ја заштити косата од оштетување за време на употребата. - Не само погоден за употреба дома, туку и за употреба во канцеларии, училишта и патувања, погоден за различни прилики. Бринл клипови за нокти за коса изработени од висококвалитетна пластична акрилна смола и легура. Силен, нелизгачки и издржлив.Погоден за тенка, средна и густа коса. Напредниот дизајн на стилот ве прави уникатни! Повеќе Карактеристики : 1. Изработени од висококвалитетна пластична акрилна смола и легура. Отпорен на ' рѓа и издржлив. Големите канџи имаат стеги за заби што не се лизгаат, така што косата може да биде цврсто фиксирана. Пружинската заштитна брава е добра за продолжување на работниот век на клипот за коса. Клипот за коса се користи за да ја поправи вашата фризура и да направи да изгледате елегантно и убаво.

Поврзани производи..