• Свеж
Табла За Стружење Терахерц За Лице Камен Гуа Ша Алатка За Стружење, Гуа Ша Стоун Затоплувачи Гуа Ша Алатка За Масажа Гуа Ша Стругалка За Лице Мажи Жени Пренослива Уб
zoom_in

Табла За Стружење Терахерц За Лице Камен Гуа Ша Алатка За Стружење, Гуа Ша Стоун Затоплувачи Гуа Ша Алатка За Масажа Гуа Ша Стругалка За Лице

DEN 216.80

Стока
check Во продавницата

Гуа Ша Алатка Кожа : масажа за затегнување и зацврстување на кожата, потиснување на појавата на фини линии и брчки, промовирање на апсорпција на производи за нега на кожа, намалување на подпухналост, вреќи и темни кругови Стружење Ша Гуа Лимфна дренажа : Терахерц содржи голем број елементи во трагови што ги бара човечкото тело, што може да го зајакне телото. Забрзување на регенерацијата на кожата и , подобрување на еластичноста на кожата и поддршка на лимфната дренажа. Одбор За Стружење Олеснување На Болката Во Лицето : Помага при напнатост и раздразливост, ја ублажува секојдневната болка во мускулите, главоболка, спондилоза на грлото на матката и позитивно влијае на вашето физичко и ментално здравје. Одбор Лицето Гуа Фина изработка : внимание на деталите и мек агол, нема да ја гребе или оштети кожата, може да се користи со доверба, ergономски дизајн, лесен за држење и употреба. Стружење На Лицето Гуа Топла Ладна Облога : каменот Од Терахерц е моќен лековит камен со висока фреквенција на вибрации и топлинска спроводливост. Со можност за брзо апсорбирање на температурата, идеален за топли облоги (релаксирачки мускули и отворање на порите) и ладни облоги (контракција на мускулите). Лимфна Дренажа : Терахерц содржи различни елементи во трагови потребни за човечкото тело, што може да ја зајакне фигурата. Забрзајте ја регенерацијата и детоксикацијата на кожата, подобрете ја еластичноста на кожата и помогнете во лимфната дренажа. Топла Ладна Облога : каменот Од Терахерц е моќен лековит камен со висока фреквенција на вибрации и топлинска спроводливост. Со можност за брзо апсорбирање на температурата, идеален за топла компресија (релаксирачки мускули и отворање на порите) и ладна облога (контракција на мускулите). Олеснување на болката : Помага во ублажување на напнатоста и раздразливоста, ги ублажува секојдневните болки во мускулите, главоболки, спондилоза на грлото на матката и корисни за вашето физичко и ментално здравје. Зацврстување на кожата : Масажа за подигнување и цврста кожа, потиснување на појавата на фини линии и брчки, промовирање на апсорпција на производи за нега на кожа, намалување на подпухналост, вреќи за очи и темни кругови.

Item Type:
Gua Sha Tool
Material:
Terahertz
Product Size:
Approx. 95 x 61 x 6mm / 3.7 x 2.4 x 0.2in
Applicable parts:
face, neck, back, breast, legs, feet
The function of energy stone is to achieve the purpose of odor absorption, temperature regulation, humidity regulation, electromagnetic shielding, energy saving and health efficiencythrough self purifying, self healing, self releasing, self adjusting and adaptive high tech materials.:
Energy stone contains more than 30 kinds of trace elements that are beneficial to the human body, such as selenium, zinc, and calcium.:
Function:
1. Reduce facial tension:
2. Increase skin elasticity, firm and tighten skin:
3. Suppress the appearance of fine lines and wrinkles:
4. Reduce puffiness, eye bags and dark circles:
5. Helps penetrate beauty products such as creams and serum for deeper skin :

Поврзани производи..