• Свеж
5 парчиња Калапи За Маски За Усни, Проѕирни АПС Мувла За Производител На Маски За Убавина За Усни За Повеќекратна Употреба, Пренослива Плоча За Фиоки За Маски ЗА Усн?
zoom_in

5 парчиња Калапи За Маски За Усни, Проѕирни АПС Мувла За Производител На Маски За Убавина За Усни За Повеќекратна Употреба, Пренослива

DEN 111.04

Стока
check Во продавницата

Оваа мувла за маска за усни изработена од висококвалитетен пластичен материјал, кој е безбеден, нетоксичен, издржлив и има долг работен век Калапот ЗА маска ЗА усни САМ може да се користи ЗА самостојна маска за усни, треба да се користи со машина за маска за лице. Материјалот можете да го изберете според потребите за нега на усните. Калапот ЗА маска ЗА усни САМ е за перење и еднократно, овој калап за лепенка за усни може да се користи многу пати по миењето. Треба само да го исчистите по употреба пред да можете повторно да го користите. Фиоката за лепенка за маски за усни за повеќекратна употреба е мала тежина и во мала големина, лесно можете да ја ставите во џеб и да ја користите кога сакате. Постојат 5 парчиња калапи за маски за усни се достапни за употреба, ги задоволуваат вашите различни потреби. Погоден за домашни и професионални салони за убавина. Можете да го изберете материјалот според потребите за нега на усните, многу погоден за употреба. Лесно за чистење, само треба да го исчистите по употреба пред да можете повторно да го користите. Компактното пакување ви овозможува лесно складирање и носење за патување. Погоден за домашна употреба и професионален салон за убавина, можете да уживате во самостојни закрпи за маски за усни дома. Изработен од висококвалитетен материјал, кој е безбеден, нетоксичен, издржлив и има долг работен век.

Item Type:
DIY Lip Mask Patch Mold
Material:
ABS
Color:
Transparent
Efficacy:
DIY lip mask, needs to be used with facial mask machine
Package List:
5 x Lip Mask Patch Molds :

Поврзани производи..