• Свеж
Раел Отстранувач на Црни Точки, Чудо Лепенка За Топење Пакет-Ленти За Нос за Црни Точки, Топење На Порите И Смирувачки Чаршафи, Комплет Од 3 Чекори, Отстранување На С?
zoom_in

Раел Отстранувач на Црни Точки, Чудо Лепенка За Топење Пакет-Ленти За Нос за Црни Точки, Топење На Порите И Смирувачки Чаршафи,

DEN 191.52

Стока
check Во продавницата

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЦРНИ ТОЧКИ - оваа лента за нос од следната генерација без напор ги топи црните точки и нечистотиите за само 15 минути К-ТЕХНОЛОГИЈА ЗА УБАВИНА : за разлика од традиционалните ленти за нос кои ја оштетуваат кожата, Пакетот За Топење на Порите Во 3 Чекори користи Технологија К-Убавина за омекнување и извлекување на црни точки без да ги искине. 3-ЧЕКОР СИСТЕМ : Започнете со нанесување на листот за топење на порите на носот 10-15 минути, дозволувајќи им на црните точки да се растворат и да излезат на површината. Отстранете го листот за топење на порите и користете памук за чистење на себум за нежно да ги избришете извлечените нечистотии. И на крај, нанесете го смирувачкиот лист за да помогнете во минимизирање на појавата на пори и црвенило. НЕЖЕН ЗА КОЖАТА-Екстрактот Од Чеџу Мугворт помага, преполн со моќни антиоксиданси, помага во смирување на кожата и намалување на појавата на црвенило. За СИТЕ ТИПОВИ НА КОЖА - Безбеден за употреба на сите типови кожа без сушење или груби екстракции. Вегански, без Суровост.

Поврзани производи..