• Свеж
КУР МОЈОТ ДОМ Спа-Кревање Ден Серум-Лесен Серум, Ефект На Кревање, Интензивна Хидратација, Помага Во Намалување На Брчките и Линиите на Изразување, Го Зголемува Про?
zoom_in

КУР МОЈОТ ДОМ Спа-Кревање Ден Серум-Лесен Серум, Ефект На Кревање, Интензивна Хидратација, Помага Во Намалување На Брчките и

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ЕФЕКТ НА КРЕВАЊЕ : Растителните екстракти работат на контракција на мускулите за да промовираат моментален ефект на кревање на кожата ПОМАГА ВО НАМАЛУВАЊЕ НА БРЧКИТЕ и ЛИНИИТЕ на ИЗРАЗУВАЊЕ : Помага да се зајакне производството на колаген, оставајќи ја кожата цврста и затегната. Интензивна хидратација. ВИТАМИНИ, РАСТИТЕЛЕН ЕКСТРАКТ ОД ЏАМБУ, ФЕФА-ТЕСНИ И БЕТА-ГЛУКАНИ : активни состојки Против Стареење кои помагаат да се спречат знаците на стареење. ОДРЖЛИВО ПРОИЗВЕДЕНО ВО БРАЗИЛ : Давајќи Приоритет на органските активни состојки и посветени на животната средина, развиваме формули од состојки со одржлив извор. Донесување на најдоброто од богатите природни ресурси На бразил на нашите производи. ЕДИНСТВЕНА БРАЗИЛСКА СУШТИНА!. НАШЕТО СЕМЕЈСТВО Е ГОРДО ШТО СЕ ГРИЖИ ЗА ТВОЕТО : КУР МОЈ ДОМАШЕН СПА центар е семеен бизнис основан во 1982 година во меѓународната највисоко оценета Медицинска Бања КУРОТЕЛ. Нашата цел е да донесеме спа искуства во секојдневната рутина на клиентите. Ние обезбедуваме разновидно портфолио на природни производи, вклучувајќи клинички тестирани формули за нега на кожата, одобрени од дерматолози, луксузни домашни најважни и нутриционистички решенија.

Поврзани производи..