• Свеж
Д-Р Џарт Маска За Лице Поставена со Цикапаир во Корејски Премиум Пакување Подароци За Нега На Кожата За Смирување, Против Брчки, Против Стареење, Обнова На Бариерат?
zoom_in

Д-Р Џарт Маска За Лице Поставена со Цикапаир во Корејски Премиум Пакување Подароци За Нега На Кожата За Смирување, Против Брчки, Против

DEN 272.00

Стока
check Во продавницата

100% АВТЕНТИЧЕН Д - р Џарт-Оригинална корејска верзија на д-р Џарт маски за лице со 6 најпопуларни за анти-стареење : Д-р Џарт Цикапаир Смирувачка Маска, Дермаск Воден Млаз Витален Хидра Раствор, Раствор За Микро Млаз За Чистење На Дермаск, Раствор За Ултра Млазен Порекција На Дермаск, Раствор За Смирување На Хидра Со Млаз За Дермаск, Раствор За Осветлување На Микро Млаз За Дермаск ЦИКА ВКЛУЧУВАШЕ : Цикапаир е натопен со центела азијатика позната по тоа што помага во обновувањето на кожата. Брзо заздравува и смирува црвенило и иритирана кожа за здрав изглед со Нашите Маски за Чистење, Смирување. НАВЛАЖНУВА и ОСВЕТЛУВА : маските за поправка на кожата се заклучуваат во хранливи состојки со бариера за влага. Богата и кремаста во конзистентност. ОДЛИЧНО ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОЖА : Нежни за чувствителна, иритирана и оштетена кожа, маските за чаршафи се компатибилни со сите типови кожа. СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА НЕГА на КОЖАТА : Затоа што На Сите Им треба Малку Грижа за Себе. [опис на производот] _ можете да ги добиете 6-Те Пакувања Маски за Лице На Д-р Џарт. Можете да уживате во различни маски пакети.

Поврзани производи..