• Свеж
5мл заби за белење на заби, ефективна безболна без чувствителност на забите и орално чистење убавина боја на заби, веднаш добијте сјајна алатка за осветлување на за?
zoom_in

5мл заби за белење на заби, ефективна безболна без чувствителност на забите и орално чистење убавина боја на заби, веднаш добијте сјајна

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

【Безбеден материјал】 Оваа боја за белење на забите е изработена од органска материја, безбеден материјал, неискреност, без повреда, можете да ја користите со доверба Може да се користат и чувствителни заби, и тој е поефикасен од традиционалната паста за заби за да помогне во надополнувањето на изгубените минерали и да се намали чувствителноста. 【Помачкајќи го дишењето】 Оваа белење на пастата за заби не само што ги отстранува дамките, нечистотиите, жолтите заби, туку и го задржува вашиот здив што го ослабува, отстранете го оралниот мирис. Нашата цел е да го трансформираме вашето искуство со орална нега. 【Инстант резултати】 Белење на боја за заби. Инстант белење на паста за заби, со непосредни резултати, ви овозможува да влезете и да оставите различни места со доверба. Нема потреба да го посетувате стоматологот за скапи и груби третмани за белење на хемикалии. 【Лесен за употреба】 Осигурете се дека забите се чисти пред употреба, исушете ја површината на забот со ткиво или миење на устата, за да избегнете ленти, треба да четкате 1‑3 пати по заб и да почекате 10 секунди. 【Апликација】 Нашето пакување на пат овозможува посветли, побели и почисти заби во секое време. И со производи исто толку ефикасни како овие, ќе сакате да ја пробате целата линија. Чувајте ја заби за белење на заби за да ги допрете забите пред важен состанок, настан за вечера или во секое време само што сакате да изгледате најдобро. 【Безбеден материјал】 Оваа боја за белење на забите е изработена од органска материја, безбеден материјал, неискреност, без повреда, можете да ја користите со доверба. Може да се користат и чувствителни заби, и тој е поефикасен од традиционалната паста за заби за да помогне во надополнувањето на изгубените минерали и да се намали чувствителноста. 【Помачкајќи го дишењето】 Оваа белење на пастата за заби не само што ги отстранува дамките, нечистотиите, жолтите заби, туку и го задржува вашиот здив што го ослабува, отстранете го оралниот мирис. Нашата цел е да го трансформираме вашето искуство со орална нега. 【Инстант резултати】 Белење на боја за заби. Инстант белење на паста за заби, со непосредни резултати, ви овозможува да влезете и да оставите различни места со доверба. Нема потреба да го посетувате стоматологот за скапи и груби третмани за белење на хемикалии. 【Лесен за употреба】 Осигурете се дека забите се чисти пред употреба, исушете ја површината на забот со ткиво или миење на устата, за да избегнете ленти, треба да четкате 1‑3 пати по заб и да почекате 10 секунди.

Item Type:
Teeth Whitening Paint
Material:
Organic Matter
Product Specifications:
5ML
Shelf Life:
3 years
Storage:
Store in cool and dry place
Product Features:
Instant whitening teeth
Package List:
1 x Teeth Whitening Paint :

Поврзани производи..