• Свеж
Комплет за расклопување на орална нега HRasy/7pcs, вклучувајќи 1 случај на држач со огледало и дупки за отвор | 1 алатка за отстранување на алајторите | 4 Еластични гумени ?
zoom_in

Комплет за расклопување на орална нега HRasy/7pcs, вклучувајќи 1 случај на држач со огледало и дупки за отвор | 1 алатка за отстранување

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Комплет за расклопување на орална нега Вклучен : 1* Случај за прицврстувач, 1* Алатка за отстранување на алигнаторот, 4* Еластични гумени ленти за загради, 1* четка за чистење; Целиот сет за расклопување ги задоволува вашите дневни потреби Ортодонтски прицврстувач за прицврстувач : Тоа е со огледало, попогодно и побезбедно да се користи алатката за отстранување; Вградените дупки за проветрување го одржуваат вашиот орален апарат сув, без бактерии и мирис; Совршено за ортодонтски држачи, невидлива кутија за држачи за заграда, протези, чувари на уста или какви било орални уреди. Алатка за отстранување на алигнаторот : Тој е дизајниран според структурата на повеќето луѓе и човечките заби на пазарот; Оваа алатка за отстранување ви помага да ги расклопите удобно и лесно удобно и лесно, без да се грижите за забите да се повредат или за устата да добијат бактерии. Стоматолските еластични гумени ленти што се користат за да помогнат во вклопувањето и отстранувањето на еластичните ленти на загради, помага да се постават еластиците лесно со помалку фрустрација; и олеснете ги бендовите многу полесно; Четката за чистење помага да ги исчистите протезите или случајот. Безбедносен материјал : пластичен материјал од одделение за храна, оваа состојка не ги оштетува забите; Цврст и издржлив за долгогодишна употреба; Преносен и хигиенски : шопинг и патување, во секое време, каде било, здравје, повеќе не се грижите за непријатностите за носење алатки за ортодонтско расклопување. Комплет за расклопување на орална нега Вклучен : 1* Случај за прицврстувач, 1* Алатка за отстранување на алигнаторот, 4* Еластични гумени ленти за загради, 1* четка за чистење; Целиот сет за расклопување ги задоволува вашите дневни потреби. Ортодонтски прицврстувач за прицврстувач : Тоа е со огледало, попогодно и побезбедно да се користи алатката за отстранување; Вградените дупки за проветрување го одржуваат вашиот орален апарат сув, без бактерии и мирис; Совршено за ортодонтски држачи, невидлива кутија за држачи за заграда, протези, чувари на уста или какви било орални уреди.

Поврзани производи..