• Свеж
Пополнувања за заби чисти заби бања за нега на уста на орална нега за чистење нежни 10 * 20ml Поставете заболка за заби за заби за заби, за еднократна употреба на уста, п?
zoom_in

Пополнувања за заби чисти заби бања за нега на уста на орална нега за чистење нежни 10 * 20ml Поставете заболка за заби за заби за заби, за еднократна

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

3 мириси за да изберете : Нане, слатка портокалова, праска Ова миење на устата има минијатурен вкус што работи за да ја остави устата да се чувствува чиста и освежена. Со приближно 12 дена, постигнете максимални резултати од оваа миење на устата за свеж здив со плакнење на устата 30 секунди на ден, и утро и ноќ и доживејте освежувачко чувство за чистење на стоматолози. Миење на устата 99,9% од тоа предизвикуваат лош здив, плакета и за посвежа и почиста уста отколку само четкање. А - Миењето на устата клинички се покажа дека ја намалува плакетата повеќе од четкање и кршење само за 52 проценти повеќе и се намалува за 21 процент повеќе, за свежа и уста. Оваа миење на устата прави повеќе отколку да создаде свеж здив нудејќи 24-часовно со дневна употреба. 3 мириси за да изберете : Нане, слатка портокалова, праска. Ова миење на устата има минијатурен вкус што работи за да ја остави устата да се чувствува чиста и освежена. Со приближно 12 дена, постигнете максимални резултати од оваа миење на устата за свеж здив со плакнење на устата 30 секунди на ден, и утро и ноќ и доживејте освежувачко чувство за чистење на стоматолози. Миење на устата 99,9% од тоа предизвикуваат лош здив, плакета и за посвежа и почиста уста отколку само четкање. А - Миењето на устата клинички се покажа дека ја намалува плакетата повеќе од четкање и кршење само за 52 проценти повеќе и се намалува за 21 процент повеќе, за свежа и уста.

Поврзани производи..