• Свеж
12 компјутери Орална хигиена комплети Плакета за отстранување Професионален стоматолошки избор поставени за заби, двојни и единечни завршени избори, огледало на у?
zoom_in

12 компјутери Орална хигиена комплети Плакета за отстранување Професионален стоматолошки избор поставени за заби, двојни и единечни

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

✅ Материјали за квалитет на врвен квалитет : Направено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик ветувачка издржливост, долг животен век и анти -корозивни својства Произведено за оптимална алатка, лесен за стерилизирање и целосно автоклавенбилно. Нежна текстура за намалување на сјајот и мазна завршница како резултат на супериорна изработка. ✅ Разновидност на инструменти : Сет од 12 алатки за орална нега се дизајнирани да се решат различни области на устата. Комплетот за орална нега за стоматолошки избор вклучува двојно завршени сонди можат да ви помогнат да ги посочите местата што ви недостасуваат во вашето секојдневно четкање и паѓање. ✅ Копна површина за држење : Одржувањето на површината е ножена и текстурирана за цврст зафат. Брановидниот дизајн на рачката нуди непречено маневрирање, што ви дава поголема контрола и пристап до тесни области. Ергономски дизајнираната рачка помага да се промовира неутрално држење на зглобот на зглобот кога работите на тешко достапни области. ✅ Доаѓа во случај на носење : Сè се спакува во нашиот случај на носење. Создаден е преносен случај за носење за да биде корисен и модерен. Погодно ги чува инструментите што ви овозможуваат да ја организирате содржината. ✅ Алатки за еднократно користење : Стоматолошкиот комплет е дизајниран и за професионални стоматолози и за лична употреба. Овие алатки за хигиена помагаат да се отстранат дамките, забен камен и остатоци од заби и непцата без да се предизвика болка и да се оштети емајлот на забите. ✅ Купете со доверба : Секој комплет е независно тестиран и избран за да ги обезбеди перформансите што ги очекувате. Резултатот е квалитетна ставка поддржана од нашата посветеност на вашето задоволство. HTI нуди широк избор на комплети за орална хигиена дизајнирани со спецификации за максимална ефикасност, сите по пристапни цени. ✅ Материјали за квалитет на врвен квалитет : Направено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик ветувачка издржливост, долг животен век и анти -корозивни својства. Произведено за оптимална алатка, лесен за стерилизирање и целосно автоклавенбилно. Нежна текстура за намалување на сјајот и мазна завршница како резултат на супериорна изработка. ✅ Разновидност на инструменти : Сет од 12 алатки за орална нега се дизајнирани да се решат различни области на устата. Комплетот за орална нега за стоматолошки избор вклучува двојно завршени сонди можат да ви помогнат да ги посочите местата што ви недостасуваат во вашето секојдневно четкање и паѓање. ✅ Копна површина за држење : Одржувањето на површината е ножена и текстурирана за цврст зафат. Брановидниот дизајн на рачката нуди непречено маневрирање, што ви дава поголема контрола и пристап до тесни области. Ергономски дизајнираната рачка помага да се промовира неутрално држење на зглобот на зглобот кога работите на тешко достапни области. ✅ Доаѓа во случај на носење : Сè се спакува во нашиот случај на носење.

Поврзани производи..