• Свеж
Ици Рици Сѐ Торбичка За Складирање; Држи 2 Цуцли; Рачката За Прицврстување Се Прицврстува на Торба За Пелени, Количка Или Чанта; Торбичката Може Да Држи И Слушалки, П?
zoom_in

Ици Рици Сѐ Торбичка За Складирање; Држи 2 Цуцли; Рачката За Прицврстување Се Прицврстува на Торба За Пелени, Количка Или Чанта;

DEN 103.84

Стока
check Во продавницата

Торбичката на ици Рици е симпатичен и практичен начин за складирање до 2 цуцли, како и други мали предмети како вреќи за еднократна употреба, вратоврски за коса, слушалки, полначи, адаптери за промена или патување Торбичката Сѐ се одликува со пригодно прилепување на рачката, овозможувајќи торбичката да биде прикачена на торба за пелени, шетач, чанта или патна торба за лесен пристап. Мерки 4,25 "Л х 2" В х 2,5 " Ч, што ја прави торбичката идеална големина за закачување од торба за пелени или чанта без да биде премногу гломазна. Земја на потекло : ЦН. Торбичката на ици Рици е совршена за одржување организирани цуцли и други ситници! Торбичката за Сѐ може удобно да собере две цуцли, но е совршена и за организирање сјај за усни, врски за коса, вреќи за еднократна употреба, полначи, слушалки или адаптери. Прилепувањето на рачката На Торбичката за Сѐ овозможува погодно прицврстување на торба за пелени, чанта, шетач или патна торба. Оваа торбичка навистина може да собере се! Торбичката на ици Рици е совршена за одржување организирани цуцли и други ситници! Торбичката за Сѐ може удобно да собере две цуцли, но е совршена и за организирање сјај за усни, врски за коса, вреќи за еднократна употреба, полначи, слушалки или адаптери. Прилепувањето на рачката На Торбичката за Сѐ овозможува погодно прицврстување на торба за пелени, чанта, шетач или патна торба.

Поврзани производи..