• Свеж
Зенвава Златно Зелени Лисја Пелена Ранец Пелена Дневен Пакет Голем Капацитет Со Ремени За Колички Изолирани влошки За Шишиња За Хранење За Пешачење На Отворено Па?
zoom_in

Зенвава Златно Зелени Лисја Пелена Ранец Пелена Дневен Пакет Голем Капацитет Со Ремени За Колички Изолирани влошки За Шишиња За Хранење За

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Практично : Многу удобна и лесна мумија торба Постои главен оддел за чување пелени, облека и други работи за бебиња. Едниот страничен џеб е опремен со отвор за вадење хартија, што е погодно за земање ткиво при грижа за бебето. Во предниот џеб има 3 изолирани влошки за шишиња за хранење кои можат да ги соберат повеќето големини на шишиња за хранење. Комбинацијата на различни големини на џебови може да складира бебешки предмети и personal предмети за возрасни на уреден начин. Спецификација : Мерки 11.3 во, користејќи издржлива мала тежина полиестерска ткаенина, квадратна форма за целосно искористување на просторот, голема главна преграда со повеќе внатрешни џебови, родителски џеб за чување предмети за возрасни, заден џеб може брз пристап до мали предмети како телефон, клучеви итн. 2 странични џебови за шише со вода и ткиво. Предниот џеб со 3 млеко шише слотови. Мултифункционален : Стилскиот изглед и трендовското печатење го прават тоа не само одличен ранец за пелени, туку може да се користи и како дневен ранец, погоден за работа, пешачење и други активности. Погодност : може да се носи на раменици или да се држи за рака, бравата на ременот на рачката може да ја поправи торбата на количката, намалувајќи го товарот за возрасните, а задниот флексибилен ремен може да ја поправи торбата на куферот за багаж, што е погодно за носење при патување. Исклучителен Дизајн : Убава шема отпечатена од напредна машина, разни стилови на обрасци што можете да ги изберете, моделот не е лесен за бледнеење.

Measures 11.02×5.91×15.3 in, using durable light weight polyester fabric, square shape to make full use of space, a large main compartment with multiple inner pockets, a parent pocket to store adult items, a back pocket can quick access to small items like phone, keys, etc. 2 side pockets for water bottle and tissue. Front pocket with 3 milk bottle slots. :

Поврзани производи..