• Свеж
Станица за Полнење на гејмпад, Безжична Приклучна Станица Со Двојно Полнење Лесен Пренослив Приклучок и Играње Работат Лесно Сигурна Пристанишна Станица За Полне?
zoom_in

Станица за Полнење на гејмпад, Безжична Приклучна Станица Со Двојно Полнење Лесен Пренослив Приклучок и Играње Работат Лесно Сигурна

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

①ПРИКЛУЧОК и ИГРАЈТЕ се За PS5 безжична гејмпад, приклучок и игра, лесен за употреба и ракување ●Пвц МАТЕРИЈАЛ ● полнач за Гејмпад, користи висококвалитетен пвц материјал, безбеден и издржлив. ●БРЗО ПОЛНЕЊЕ ● брза брзина на полнење, безбедна и сигурна, погодна за полнење 2 гејмпади. ●ДОЛГ РАБОТЕН ВЕК q Исклучителна изработка, со кабел за полнење, долг работен век. ●ЛЕСЕН И КОМПАКТЕН ЗА УПОТРЕБА,BStable перформанси, мала големина, мала тежина и лесен за носење наоколу. Одговара ЗА PS5 безжична гејмпад, приклучок и игра, лесен за употреба и ракување. Полнач за гејмпад, користи висококвалитетен пвц материјал, безбеден и издржлив. Брза брзина на полнење, безбедна и сигурна, погодна за полнење 2 гејмпади. Исклучителна изработка, со кабел за полнење, долг работен век. Стабилни перформанси, мала големина, мала тежина и лесни за носење. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Станица За Полнење На Гејмпад : Пвц Како Да Се Користи : Список Со Пакети За Приклучување и играње : 1 станица за Полнење 1 x Далновод.

Item Type:
Gamepad Charging Station
Material:
PVC
How to Use:
Plug and play
Package List:
1 x Charging Station :
1 x Power Line :

Поврзани производи..