• Свеж
Кампер Ќебе Кампување Љубовници Подарок Идеи За Мажи Жени, Кампување Кампување-Кампување Ќебе ЗА Р. В. Патување Пешачење-Кампер Декор-Камп Подарок, Супер Мека Фрла ?
zoom_in

Кампер Ќебе Кампување Љубовници Подарок Идеи За Мажи Жени, Кампување Кампување-Кампување Ќебе ЗА Р. В. Патување Пешачење-Кампер Декор-Камп

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●ОПИС НА МАТЕРИЈАЛОТ● : Изработен Од Руно Без Пилинг, Поудобно и Топло Не Апсорбира Никаква Влага. Лесен, Издржлив И Може Да Се Преклопи Компактно. Супер Мек И Целосно Се Спротивставува На Намалувањето И Брчките.Едната страна печатење, бело одвнатре. ●Големина+60х50 инчи / 150х125см. Совршена големина погодна за сите возрасти и Удобна за носење, само завиткајте ја, можете да го однесете ова лесно инспиративно фрлање насекаде. ●ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Ќебето Лесно За Носење, Многу Е Погодно За Внатрешна И Надворешна Употреба Во Ладно Време (Особено За Време На Кампување и Пикник) За Да Обезбеди Континуирана Топлина, а исто така е совршено за гушкање на каучот, креветот, софата, канцелариски дремки, кампување, ПАТУВАЊЕ СО Р., спиење, возење, ќебе за камперски оган или излети. Ова ќебе е погодно за сите сезони. ●Најдобар Избор За Подарок + Ова кадифен ќебе е добар избор како подарок за љубителите на кампување, жените, мажот, семејството, пријателите, соработниците и така натаму, што ја пренесува загриженоста и love.It Ќе Биде Совршен Подарок за Нова година, Ден На Кампот, Божиќ и Роденден. €Инструкции За перење} машина за перење, брзо сушење, лесна нега, издржлива, не користете белило. ●ОПИС НА МАТЕРИЈАЛОТ● : Изработен Од Руно Без Пилинг, Поудобно и Топло. Не Апсорбира Никаква Влага. Лесен, Издржлив И Може Да Се Преклопи Компактно. Супер Мек И Целосно Се Спротивставува На Намалувањето И Брчките.Едната страна печатење, бело одвнатре. ●Големина+60х50 инчи / 150х125см. Совршена големина погодна за сите возрасти и Удобна за носење, само завиткајте ја, можете да го однесете ова лесно инспиративно фрлање насекаде. ●ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Ќебето Лесно За Носење, Многу Е Погодно За Внатрешна И Надворешна Употреба Во Ладно Време (Особено За Време На Кампување и Пикник) За Да Обезбеди Континуирана Топлина, а исто така е совршено за гушкање на каучот, креветот, софата, канцелариски дремки, кампување, ПАТУВАЊЕ СО Р.

Поврзани производи..