• Свеж
Миленичиња Младенчиња Пакет И Игра Листови Опремени-За Грако Пакет n Игра Плејард - 2 Пакет-Цврсто Мека Дрес Памук Мини Креветчето Душек Чаршафи Во Собата За Бебе Мо?
zoom_in

Миленичиња Младенчиња Пакет И Игра Листови Опремени-За Грако Пакет n Игра Плејард - 2 Пакет-Цврсто Мека Дрес Памук Мини Креветчето Душек Чаршафи

DEN 167.52

Стока
check Во продавницата

● ЗНАЧИ, ТОЛКУ МЕКО - САМО ВАШИТЕ ПРЕГРАТКИ СЕ ПОМЕКИ од нашиот грако пакет n игра вграден лист Изработени од 100% Памук Од Дрес ВО СПОКОЈНИ ИНСПИРАТИВНИ дизајни, ова Се Врвниот бутик пакет и листови за играње што треба да ги добиете ако ги цените листовите за плејард што ја задржуваат СВОЈАТА МЕКОСТ, ИСТЕГНУВАЊЕ И СИМПАТИЧНА ШЕМА преку секое ПЕРЕЊЕ. (Машинско Перење, Сушење). ● СОВРШЕНО ПРИЛАГОДЕНО ВКЛОПУВАЊЕ-ЛЕСНО ВКЛУЧУВАЊЕ, НЕМА ДА се ЛИЗНЕ : Секој лист за играње на миленичиња се ВКЛОПУВА ВО ГРАКО ПАКЕТ N игра И ПРЕНОСЛИВО КРЕВЕТЧЕ, така што тие лесно се лизгаат на вашиот душек за бебиња, со НУЛА ЗАГРИЖЕНОСТ ДЕКА СЛУЧАЈНО ќе се ЛИЗГААТ над главата на бебето. Екстра длабоко џеб пакет n игра листови опремени, Совршено Се Вклопува на 27x39 инчен playard рампа и 24x38 мини креветчето душек. Дозволете МАМА ДА СПИЕ УШТЕ МАЛКУ-НЕ БУДЕТЕ ГО БЕБЕТО со оние бучни, ЧЕШАЧКИ, пакети ШТО ПРЕДИЗВИКУВААТ ПОТ и поставени чаршафи за играње, не би се осмелиле да спиете на себе. Кај Младенчињата што Се Гушкаат ги користиме само најмазните, свилени нишки за да ги создадеме нашите мини чаршафи за ДИШЕЊЕ, БЕЗ ПОТ, а потоа ги спакуваме ВО ПОГОДНО ПАКУВАЊЕ 2, за да можете да ги прескокнете полноќните сесии за перење и сами да спиете подобро. Безбедносно ОПСЕДНАТО-КОНЕЦ ДО ЧАРШАВ : БИДЕЈЌИ вашата чувствителна кожа на БЕБИЊАТА лежи наспроти овие чаршафи за душеци за пакување n игра секоја вечер, ги следиме НАЈСТРОГИТЕ Безбедносни Стандарди, осигурувајќи дека секој лист со мини креветче е СЕРТИФИЦИРАН "ТЕСТИРАН ЗА ШТЕТНА СУПСТАНЦИЈА" ОД ГЛОБАЛ ОЕКО-ТЕКС, пред да ги ставиме ВО ПРЕКРАСНО ПАКУВАЊЕ што создава НЕЗАБОРАВНО ИСКУСТВО ВО ДЕБОКСИРАЊЕ.

Поврзани производи..