• Свеж
Егри Бебе Менување На Маса Пренослив Преклопен Пелена Менување Станица Со Тркала, Прилагодлива Висина Мобилен Расадник Организатор Со Сигурносен Појас И Големи Л?
zoom_in

Егри Бебе Менување На Маса Пренослив Преклопен Пелена Менување Станица Со Тркала, Прилагодлива Висина Мобилен Расадник Организатор Со Сигурносен

DEN 1439.84

Стока
check Во продавницата

❀[ОСЛОБОДЕТЕ ја ПОЛОВИНАТА СО ДИЗАЈН НА ПАТЕНТ] - надградената маса ЗА менување пелени ЗА бебиња ЕГРЕ е паметно дизајнирана со Прилагодлива Висина од 4 Нивоа од 33,8 "/2,8 до 38,6 " /3,2, што нуди вистинска позиција за 4,8 до 6,2 стапки татковците и мајките да менуваат пелени, да прават масажа, како и да менуваат облека за своите бебиња Тоа значително ќе спречи болки во грбот и болки од свиткување или клекнување. Ова е ексклузивен патентиран дизајн НА ЕГРЕ. SAFE [безбедни задачи. Сепак, уникатно дизајнираната потпорна плоча ви овозможува преклопете директно без да ја извлечете од време на време. ❀[ГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ГАРАНТНО време за ткаенина и рамка. Ако сте добиле оштетени, слободно контактирајте не за да добиете замена или враќање на средствата. [ОСЛОБОДЕТЕ ЈА ПОЛОВИНАТА СО ДИЗАЈН НА ПАТЕНТ]. Надградената маса ЗА менување пелени ЗА бебиња ЕГРЕ е паметно дизајнирана со Прилагодлива Висина од 4 Нивоа од 33,8"/2,8 до 38,6 " /3,2, што нуди вистинска позиција за 4,8 до 6,2 стапки татковците и мајките да менуваат пелени, да прават масажа, како и да менуваат облека за своите бебиња. Тоа значително ќе спречи болки во грбот и болки од свиткување или клекнување. Ова е ексклузивен патентиран дизајн НА ЕГРЕ. [Безбедни задачи . Сепак, уникатно дизајнираната потпорна плоча ви овозможува преклопете директно без да ја извлечете од време на време. [ГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ]. За погодност на родителите, компактната маса за менување нуди ГОЛЕМ ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ, опремен со 2 корпи настрана масата и еден голем понизок простор за складирање, каде што можете да поставите пелени, крпи ткива, мали играчки за бебиња и кукли итн.

Поврзани производи..