• Свеж
Happlignly Rope Net Garden Protection Net, Детска ограда за деца за миленичиња, мрежа за искачување, мрежа за безбедност на отворено, внатрешна таванска фото -декорација на wallидови, не
zoom_in

Happlignly Rope Net Garden Protection Net, Детска ограда за деца за миленичиња, мрежа за искачување, мрежа за безбедност на отворено, внатрешна

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Заштитната мрежа може да се намали во форма и големина што ја сакате без да влијае на издржливоста на мрежата Ве молиме, купете според вашите реални потреби за боја за декор на боја. Имаме и други мрежи за јаже што можете да ги прилагодите (дијаметар на јажето, големината на решетката, должината * ширина). Безбедност на детето нето -мрежна големина * Дијаметар на јажето : 8cm * 4mm (3 инчи * 0,15 инчи). Ограничување на оптоварувањето : 300 кг / 661 фунти. Игрални мрежи за јаже, градинарски огради, мрежи за искачување на растенија, украси за огради на отворено, лулашки и мрежни мрежи за семејни балкони и огради за скали. Најлон јаже мрежата е цврста, малку еластична, голема јачина, отпорна на сонце и абразија. Безбедната мрежа е чиста, не згаснува, безбедна и нетоксична. Оваа заштитна мрежа е дизајнирана за балкони и скали за да ја заштити безбедноста на вашето бебе. Може да се користи и како мачка мрежа за да се заштитат малите миленичиња од паѓање. Кога не треба да ја користите мрежата за деца со јаже, можете да ја преклопите и лесно да го чувате. Заштитната мрежа може да се намали во форма и големина што ја сакате без да влијае на издржливоста на мрежата. Ве молиме, купете според вашите реални потреби за боја за декор на боја. Имаме и други мрежи за јаже што можете да ги прилагодите (дијаметар на јажето, големината на решетката, должината * ширина). Безбедност на детето нето -мрежна големина * Дијаметар на јажето : 8cm * 4mm (3 инчи * 0,15 инчи). Ограничување на оптоварувањето : 300 кг / 661 фунти. Игрални мрежи за јаже, градинарски огради, мрежи за искачување на растенија, украси за огради на отворено, лулашки и мрежни мрежи за семејни балкони и огради за скали. Најлон јаже мрежата е цврста, малку еластична, голема јачина, отпорна на сонце и абразија. Безбедната мрежа е чиста, не згаснува, безбедна и нетоксична. Оваа заштитна мрежа е дизајнирана за балкони и скали за да ја заштити безбедноста на вашето бебе. Може да се користи и како мачка мрежа за да се заштитат малите миленичиња од паѓање. Кога не треба да ја користите мрежата за деца со јаже, можете да ја преклопите и лесно да го чувате.

● Product name:
Stair protection net
● Material:
nylon rope
● Mesh:
8cm
● Nylon rope diameter:
4mm
● :
The rope net is easy to install, the first type
● If you have other size requirements, please contact us.:
● Features:
The protective rope net is specially designed for the balcony and the stairs to protect the safety of the baby. Precision wiring, workmanship, high temperature baking and dyeing, anti-corrosion, waterproof, sun protection, not easy to fade. It can also be used as a cat net to prevent small pets from falling. Dear parents, for the safety of your child, they should install a protective net. It is a good helper to protect the safety of children.:
Thank you for taking the time to learn about my products. If you have any needs, please contact me. We will always wait for you. Have a nice day!:
★Satisfaction Guarantee:
We are committed to providing customers with high-quality products. If you have any questions about your order, please feel free to contact us.

Поврзани производи..