• Свеж
Штитник за Прекинувач за светло, Оживлив Опционален Прекинувач За Покривање На Ѕидната Плоча ВКЛУЧЕН или Исклучен Ги Штити Вашите Светла или Кола Од Случајно Вклу?
zoom_in

Штитник за Прекинувач за светло, Оживлив Опционален Прекинувач За Покривање На Ѕидната Плоча ВКЛУЧЕН или Исклучен Ги Штити Вашите Светла

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Заклучете Ја Скриената Опасност : Овие Штитови за Прекинувачи можат ефикасно да спречат случајно исклучување или отворање на предмети поврзани со прекинувачот Контролиран Прекинувач : Уникатен дизајн на заклучување На Бравата, заклучување или во ПОЗИЦИЈА ВКЛУЧЕНО или Исклучено. Лесен За Инсталирање : само инсталирајте го штитникот за прекинувач за светло еднаш и не мора повеќе да се грижите за прекинувачот. Дополнителна Завртка : во повеќето случаи, инсталирањето на бравата на прекинувачот за светло ќе ја зголеми дебелината на панелот на прекинувачот, со што оригиналната завртка не е доволно долга. Имаме дополнителни издолжени завртки за да се приспособат на зголемената дебелина. Компатибилен : овие штитници за ѕидни прекинувачи одговараат на секој стандарден прекинувач за светло.

Поврзани производи..