• Свеж
Сатен Даунов синдром лента со ленти - иглички за подигнување на свеста за сина и жолта лента за свесност за Даунов синдром - Совршен за прибирање финансиски средств?
zoom_in

Сатен Даунов синдром лента со ленти - иглички за подигнување на свеста за сина и жолта лента за свесност за Даунов синдром - Совршен за прибирање

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Пинови за синдром Даунов : Овој пакет од 100 иглички за подигнување на свеста за синдром ќе ви помогне и вашите пријатели да ја покажете вашата поддршка за луѓе на кои им е дијагностициран синдром Даунов Без разлика дали сакате да им ги дадете или да ги продадете, нашиот пин може да им помогне на организациите, луѓето и групите да ја подигнат свеста и парите. Овие иглички можат да бидат прикажани на капи, јакни или торби за поддршка и подигнување на свеста за вашата кауза. Споделете ги нашите иглички за подигнување на свеста во пакетите за нега, добро се снаоѓаат наскоро корпи за подароци или како внимателен подарок. Спецификации на игла : Овие иглички со синдром со синдром на сатен Даун се високи приближно 3 инчи со 2 инчи и имаат мала златна лента TAC во средина што ја држи лентата заедно. Носете, споделете или подарете го овој пин за време на месецот за подигнување на свеста за Даунов синдром или недела на свесност за да споделите информации и да покажете поддршка за оние што минуваат. Нашиот сатен сина и жолта лента со панделки е совршен за собирање пари за донации за организации фокусирани на помагање на оние кои се погодени од Даунов синдром. Лента со синдром Даунов : Лента за свесност за сина и жолта боја претставува синдром Даун. Месецот на свеста за Даунов синдром е забележан во октомври. Многу организации и поединци низ САД и низ целиот свет ја зголемуваат свеста и ја зголемуваат својата знаење и поддршка за многу лица чии животи се погодени од Даунов синдром. Споделете го овој пин за да започнете разговори за тоа како луѓето можат да работат кон помагање на оние со Даунов синдром да ги добијат потребните услуги. Свесност за Даунов синдром/ прибирање финансиски средства : Овие иглички за подигнување на свеста се совршени за поединци, застапници и групи кои се посветени на едукација на нивната заедница.

Поврзани производи..