• Свеж
ТАКВЕЛ 2 ПЦ -КЛЕКТИВНИ РЕФЕЛЕКТИВНИ БЕЗБЕДНИЦИ, БЕЗБЕДНИЦИ ЗА СТАНИЦИ ЗА СТАНИЦИ ЗА СТАНИЦИ ЗА СВЕТСКО СПОРТСКИ, РАБОТНИЦИ, ПРИРАЧНИК, КОГА, ПОЛИЦИЈА ЗА ССПОТУВАЕ Н?
zoom_in

ТАКВЕЛ 2 ПЦ -КЛЕКТИВНИ РЕФЕЛЕКТИВНИ БЕЗБЕДНИЦИ, БЕЗБЕДНИЦИ ЗА СТАНИЦИ ЗА СТАНИЦИ ЗА СТАНИЦИ ЗА СВЕТСКО СПОРТСКИ, РАБОТНИЦИ, ПРИРАЧНИК,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Што ќе добиете : ќе добиете 2 парчиња рефлексивни безбедносни лепенка Големина : 2 "x 3. Материјали со висок квалитет : Рефлективниот лепенка е изработен од сигурни рефлексивни материјали за памук и ткаенини, кои можат јасно да се видат стотици метри оддалечени во темната и суровата околина, рефлексивниот материјал на производот не е лесен за паѓање и може да се користи за долго време. Hook and Loop Backing : reflective patch hook fastener backing for attachment to tactical gears, uniform, equipment, jackets, vest, caps, hats, backpacks, dog harnesses, bags, etc. Wide Applications : prefect for tactical hat, tactical backpack, outdoor clothing Тактички запчаници, униформа, опрема, јакни, елек, прицврстувачи на кучиња, торби, итн. Рефлексивниот лепенка е направена од рефлективни материјали со сигурна сила, рефлексивните материјали не се лесни за паѓање и може да се применат долго време. Целиот рефлексивен лепенка усвојува дизајн за заклучување, кој не е лесно да се биде надвор од линија и скршена. Поддршка за кука и јамка, лесен за употреба и расклопување, може да се користи повторно.

Поврзани производи..