• Свеж
Отсечете го стабилизаторот на везот, стабилизаторот на сенема за вез - стабилизатори на везови со средна тежина 2,5oz - за стабилизатор на машински везови и шиење на р?
zoom_in

Отсечете го стабилизаторот на везот, стабилизаторот на сенема за вез - стабилизатори на везови со средна тежина 2,5oz - за стабилизатор

DEN 335.84

Стока
check Во продавницата

Стабилизатор на квалитет на висок квалитет : Зад секое совршено извезено парче е сигурен стабилизатори на вез Постојаниот стабилизатор ќе остане засекогаш залепен на везот и ќе обезбеди постојана поддршка за дизајнот, работи најдобро со густа и мека крпа и исто така со природни влакна. Applicationsидовите на апликации : Тоа е средна тежина 2,5oz (70 грама) отсечен стабилизатор на вез за густина на светло до средно бод, најдобро се користи на плетени, руно, тексас и за ткаенина што е нестабилна, се движи или искривува кога се навлегува. Одлично за вез на обрач, апликација, истегнување на навој, домашни јоргани, компјутеризирана вез од чипка и декоративно шиење на бод. √safe на кожата : Оваа придружба на обрачот за вез е полиестерска ткаенина. Нема никакви грижи за чешање дури и го користите нашиот стабилизатор на вез на вез на облеката за допир на кожата. Овој лист за стабилизатор е добар избор за плетени ткаенини за да се спречат дизајни да се протегаат заради честа миење и абење. √ Е, лесно да се користи : Оружете го стабилизаторот на отсечениот вез заедно со ткаенината, а потоа зашијте. По завршувањето на вашиот проект, само приближно исечете го вишокот стабилизатор од ткаенината. Потоа, користејќи остар ножици за да се исече близу до шевовите. Ние нудиме ролни од 8 "x 50yd, 10" x 50yd и 12 "x 50yd тип што може да се намали во променливи големини како што ви треба.

Поврзани производи..