• Свеж
Истражена лента со лента, цветна ткаенина од бела чипка од дворот, еластична лента за ленти за занаети за украсување
zoom_in

Истражена лента со лента, цветна ткаенина од бела чипка од дворот, еластична лента за ленти за занаети за украсување

DEN 190.40

Стока
check Во продавницата

Полиестер Истражете ја лентата со лента, цветна ткаенина од бела чипка од дворот, еластична лента со лента за чипка за украсување занаети. Пакување со лента со лента за истегнување : приближно 20 јарди; Широк : околу 1 инч; Боја : бела; Материјал : Полиестер, убава текстура, свиленкаста, истегнување се чувствуваат совршени. Истегнете ткаенина од чипка што е модели на везови на Floarl, прекрасна чипка и добро изработена, додадете допир на прекрасен и елегантен на вашиот дизајн или настан за облеката. Употреба на чипка за истегнување на чипка : Овие исечоци од чипка се префект за декорација на свадбени забави, завиткување на подароци, ленти за глава и маски, цветни аранжмани, хемија за облека, додатоци за чаршафи и др. Побрзајте да купите! Запомнете да го добиете купонот! Вашиот пријател : Знзака. Истражете ја лентата со лента, цветна ткаенина од бела чипка од дворот, еластична лента со лента за чипка за украсување занаети. Пакување со лента со лента за истегнување : приближно 20 јарди; Широк : околу 1 инч; Боја : бела; Материјал : Полиестер, убава текстура, свиленкаста, истегнување се чувствуваат совршени. Истегнете ткаенина од чипка што е модели на везови на Floarl, прекрасна чипка и добро изработена, додадете допир на прекрасен и елегантен на вашиот дизајн или настан за облеката. Употреба на чипка за истегнување на чипка : Овие исечоци од чипка се префект за декорација на свадбени забави, завиткување на подароци, ленти за глава и маски, цветни аранжмани, хемија за облека, додатоци за чаршафи и др. Побрзајте да купите! Запомнете да го добиете купонот! Вашиот пријател : Знзака. Спецификација : Материјал : Големина на полиестер : Должина околу : 20 јарди; Ширина околу : 1 инчен истегнување на чипка ткаенина која е цветна форма на вез, убава чипка и добро изработена, додадете допир на прекрасен и елегантен во дизајнот на облеката или одликите на настанот : - Ако сакате да ја земете лентата за чипка лента за украси, вие можат да ги намалат во соодветна должина, или да ги комбинираат нив и другите украси за да одговараат на вашите предмети, тие се исто така идеални материјали за шиење, ватирање или лепенка, свадба или дневна употреба, донесувајќи вечно искуство со DIY-широко апликација-зачудувачки за Декорација на свадбени забави, завиткување на подароци, ленти за глава и маски, цветни аранжмани, хемија за облека, додатоци за чаршафи и сл.

Material:
Polyester
Size:
Length about
Stretch lace fabric which is floral embroidery patterns, beautiful lace and well made, add a touch of gorgeous and elegant to your clothing design or event :
Features:
-- If you want to take the stretchy lace ribbon for decorations, you can cut them into proper length, or combine them and other decorations to match your objects, they are as well ideal supplies for sewing, quilting or patch, wedding or daily use, bringing you an enjoyable DIY experience :
--Wide Application--Suitable for wedding party decoration, gift wrapping, DIY headbands and masks, floral arrangement, garment chemises, tablecloth accessories etc :
Notice:
1.This lace ribbon has excellent elasticity. :
2.We shoot in kind, because of the difference of the monitor, the color may have error :
Package included:
20 Yards Stretch Lace Ribbon Trim, Floral White Lace Fabric by the yard, Elastic Lace Ribbon Trim for Crafts Decorating

Поврзани производи..