• Свеж
Royal Imports Floral U-Pins, зеленило иглички за цвеќарници, 1,75 ”папрати за аранжман, покритие за растителни мов, слама венци, занаетчиски занаетчиски проекти за пена, околу 275 ?
zoom_in

Royal Imports Floral U-Pins, зеленило иглички за цвеќарници, 1,75 ”папрати за аранжман, покритие за растителни мов, слама венци,

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Премиум квалитет : Кралскиот увоз цветни пинови за зеленило се изработени од метал со висок квалитет што нема да кородира или распаѓа Металниот мерач во тешка категорија уверува дека игличките нема да се наведнуваат или да се пробиваат лесно. Неговите зашилени совети се доволно силни за да ги прободат најтешките површини. Лесно е да се работи со : овие U иглички, иако се многу силни, се прилагодливи и лесни за работа. Нашите иглички од папрат се цврсти и остри, така што тие се прободени на прво обидот, што го прави ветре да се користи додека изработувате и создавате. Најдобри продавач : Кралскиот увоз на цветни иглички се водоотпорни и докажани од 'рѓа што го прави идеален за цветно уредување. Неговите уникатни глави со облици W се дизајнирани за ултра-фирма. Пинот ½ инч u е доволно широк за да се одржат повеќе стебла. Овие атрибути го прават најпродаваниот во категоријата цвеќарници. Повеќекратни употреби : Грининг иглички најчесто се користат за обезбедување на стебла во цветни аранжмани и покривање на растенија со мов. Може да се користи и за уредување на празници, правење венци, занаети со пена и бројни проекти за DIY. Димензии и броење : Секоја папрат игла е долг 1,75 инчи и широк 0,5 инчи. Издржливиот картон вклучува приближно 275 пинови и тежи 1/2 lb. Премиум квалитет : Кралскиот увоз цветни пинови за зеленило се изработени од метал со висок квалитет што нема да кородира или распаѓа. Металниот мерач во тешка категорија уверува дека игличките нема да се наведнуваат или да се пробиваат лесно. Неговите зашилени совети се доволно силни за да ги прободат најтешките површини. Лесно е да се работи со : овие U иглички, иако се многу силни, се прилагодливи и лесни за работа. Нашите иглички од папрат се цврсти и остри, така што тие се прободени на прво обидот, што го прави ветре да се користи додека изработувате и создавате. Најдобри продавач : Кралскиот увоз на цветни иглички се водоотпорни и докажани од 'рѓа што го прави идеален за цветно уредување. Неговите уникатни глави со облици W се дизајнирани за ултра-фирма. Пинот ½ инч u е доволно широк за да се одржат повеќе стебла. Овие атрибути го прават најпродаваниот во категоријата цвеќарници. Повеќекратни употреби : Грининг иглички најчесто се користат за обезбедување на стебла во цветни аранжмани и покривање на растенија со мов.

Поврзани производи..