• Свеж
Етикети закрпи, 20 парчиња железо на лепенка, извезена картичка за играње картички, за облека за облекување капаче DIY јакни ранец за рак на фармерки за поправка, деко?
zoom_in

Етикети закрпи, 20 парчиња железо на лепенка, извезена картичка за играње картички, за облека за облекување капаче DIY јакни ранец

DEN 856.00

Стока
check Во продавницата

【Практично】 Ако вашите маици и панталони се оштетени, може да се користи како лепенка за да се покрие оштетената област Се разбира, можете да го користите и за украсување на вашите додатоци. Не се грижите за недостатокот или дупката на облеката повеќе ако ги имате овие ладни и слатки закрпи, што е добар помошник за украсување на облеката, давајќи им нов изглед. 【Памучен материјал】 Направено од памук, нашата крпа за крпа има целосна боја и нема лесно да избледи. Нема штета на нашата кожа и еколошки. Тешко да се истроши и безбедни за употреба, може да трае долго време, погодно за поправање и поправка, цврсти и издржливи закрпи. 【Лесно лепење и отстранување】 Поддршката за запечатена топлина ви дава можност за шиење или железо на најразлични ткаенини. Shallе се подготвите во случај итен случај. И лепенката е исто така лесна за отстранување, можете да го пренесете и повторна употребата на крпа. 【Play Card Model Element Element Card Element е безвременски моден елемент што можете да го користите за да ја преработите облеката, да ви помогне да останете во чекор со трендот и никогаш да не заостанете. Користејќи ја најновата високо-технолошка засилена ткаенина и водоотпорна технологија, овие поправка, овие поправка, овие поправка Закрпите ќе ја поправат вашата јакна или скијачки панталони или вреќа за спиење.

Item Type:
Playing Card Patch
Product Specification:
20 Pieces
Product Material:
Cotton
Product Use:
Household
Scope of Application:
Most Scenarios
Package List:
20 x Playing Card Patch

Поврзани производи..