• Свеж
Trimming Shop Beige 15mm Прес столпчиња 4 дел, трајни и лесни, метални прицврстувачи за прицврстувачи за јакни, фармерки, кожен занает, ремени и проекти за шиење, поправка на об?
zoom_in

Trimming Shop Beige 15mm Прес столпчиња 4 дел, трајни и лесни, метални прицврстувачи за прицврстувачи за јакни, фармерки, кожен занает, ремени

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Притиснете столпчиња : Овие столпчиња за печат имаат дијаметар на капачето од 15мм, висина на капачето од 5,8 мм, висина на матикот од 3,8 мм, дијаметар на матични капаци од 2,9 мм, надворешен дијаметар на штекерот од 12мм, надворешен дијаметар на обетка од 10,5мм, пост дијаметар од 12мм , После висина од 6мм Пакетот содржи 4 делови за притискање. Издржлив и високо квалитетен материјал : Прицврстувачите за прицврстувачи на печатот се изработени од висок квалитет и издржлив метал, кој е здрав и силен не е лесен за кршење. Метал со висок квалитет ви дава сила и издржливост и мазен изглед со уникатен стил на дизајн. Разновидни прицврстувачи за прицврстување : Овие прицврстувачи за прицврстување се разноврсни за различни потреби, може да се користат за капаци на брод, аспиратори, каравани, кожни јакни, чанти, облека, ленти и многу повеќе. Лесен за употреба : Прицврстувач за прицврстување е пар дискови за блокирање. Може да се користи на местото на копчињата за прицврстување на облеката и за слична намена. Студ за печатот може да се поправи со удирање на едноставна алатка за централно пробивање со чекан, ве молиме, забележете дека алатката за фиксирање што не е вклучена во пакетот. Избрани бои : Доаѓа во повеќе бои кои се движат од беж до бело со дизајн и различни количини што можете да ги изберете според вашите барања. Притиснете столпчиња : Овие столпчиња за печат имаат дијаметар на капачето од 15мм, висина на капачето од 5,8 мм, висина на матикот од 3,8 мм, дијаметар на матични капаци од 2,9 мм, надворешен дијаметар на штекерот од 12мм, надворешен дијаметар на обетка од 10,5мм, пост дијаметар од 12мм , После висина од 6мм. Пакетот содржи 4 делови за притискање. Издржлив и високо квалитетен материјал : Прицврстувачите за прицврстувачи на печатот се изработени од висок квалитет и издржлив метал, кој е здрав и силен не е лесен за кршење. Метал со висок квалитет ви дава сила и издржливост и мазен изглед со уникатен стил на дизајн. Разновидни прицврстувачи за прицврстување : Овие прицврстувачи за прицврстување се разноврсни за различни потреби, може да се користат за капаци на брод, аспиратори, каравани, кожни јакни, чанти, облека, ленти и многу повеќе.

Поврзани производи..