• Свеж
HTVRONT HTV пренесување на топлина винил пакет - 20 пакет 12 '' x 3ft винил ролни за пренесување на топлина, лесно сечење железо на винил за крикут, HTV винил пакет со 20 избрани б?
zoom_in

HTVRONT HTV пренесување на топлина винил пакет - 20 пакет 12 '' x 3ft винил ролни за пренесување на топлина, лесно сечење железо на винил

DEN 863.84

Стока
check Во продавницата

【Одлично за сечење и плевење и трансфер】 Овој винил пакет за пренос на топлина HTV е изработен од SGS овластен висококвалитетен материјал, вистинската дебелина и мазност го прават тоа добро во сечење и плевење Исто така, нашиот HTV винил е чувствителен на температура и притисок и може лесно да се пренесе на посакуваната површина. 【Одлична лепливост и машина за перење на машината】 Ја надградуваме материјалната технологија на нашиот HTV винил пакет, може да се придржува беспрекорно на ткаенината и добро се држеше во миењето без да згасне, лупи и пука. Чекајќи 24 часа пред да се измие првиот пат, дури и ако постојано го измиете винилот за пренос на топлина, вашиот дизајн ќе ја задржи истата боја и не може да излезе. 【20 живописна комбинација на бои】 htvront преносен винил пакет има 20 живописни бои, секоја ролна е 12 инчи на 3 стапки. Овие винилни ролни се погодни за разни проекти и можат да задржат сè што можете да замислите за вашето создавање. Боите се како што следува - црна, бела, кафеава, златна, сребро, розово злато, црвена, розова црвена, розова, портокалова, жолта, темно жолта, зелена, зелена трева, темно зелена, аква сина, светло сина, езеро сина, сина боја, Кралско сино, виолетова. 【Широка апликација и безбедна за употреба】 Нашето железо на винил пакет има многу апликации во вашиот живот, како што се вашата маица, капа, чанта, перница, чевли, чорапи, итн. Материјалот на винил пакет е еколошки и безбеден Да се ​​носи, тоа е погодно за мешавини од памук/памук, ткаенини од атлетска мрежа, полиестер, текстил, ликра/спандекс, итн. 【Најдобар персонализиран подарок】 Овој HTV пакет лесно може да ја реши вашата тешкотија при изборот на подароци. Одличен избор е да се направат персонализирани подароци за родендени, Божиќ, Ноќта на вештерките, годишнините и забавите. Со нашите винилни ролни за пренос на топлина, никогаш не е доцна да се започне со создавање на некои убави и персонализирани подароци за вашите пријатели и семејство што ќе ги сакаат и негуваат!. 【Одлично за сечење и плевење и трансфер】 Овој винил пакет за пренос на топлина HTV е изработен од SGS овластен висококвалитетен материјал, вистинската дебелина и мазност го прават тоа добро во сечење и плевење. Исто така, нашиот HTV винил е чувствителен на температура и притисок и може лесно да се пренесе на посакуваната површина. 【Одлична лепливост и машина за перење на машината】 Ја надградуваме материјалната технологија на нашиот HTV винил пакет, може да се придржува беспрекорно на ткаенината и добро се држеше во миењето без да згасне, лупи и пука.

Поврзани производи..