• Свеж
Копчиња покриени со ткаенини од 100 парчиња, 10мм метални копчиња со метална форма со 1 дупки покриени со тркалезни копчиња за шиење копчиња за шиење за облека за обле?
zoom_in

Копчиња покриени со ткаенини од 100 парчиња, 10мм метални копчиња со метална форма со 1 дупки покриени со тркалезни копчиња

DEN 148.64

Стока
check Во продавницата

Вклучен пакет - ќе добиете 100 парчиња копчиња за боја на Peachpuff, големината е со дијаметар од околу 10мм, дебелина од 6 мм, дупка : 0,8мм Сите копчиња доаѓаат во транспарентна, висококвалитетна пластична кутија за лесна употреба и носење. Копче покриено со ткаенина-Копчињата се изработени од силен и издржлив алуминиум, покривајќи цврсто ткаена висококвалитетна ткаенина над цврста купола на копче за голема издржливост, суво чистење и миење и мека површина што не гребе облека. Исклучителен дизајн-Копчињата се една дупка за пријатен допир и тесна врска за лесна употреба на шиење. Заокружената полукружна форма и врвната ткаенина на врвот им даваат на овие копчиња впечатлив изглед, и текстуриран и елегантен, што ги прави идеални за прицврстување на тешки облеки, како што се вечерни наметки. Совршен натпревар - совршен со вашиот матурски фустан, невестински фустан, венчаница, кошула, Чеонгсам, фармерки, палто, капа, палто, костум, палто за ровови, ранец, џемпер, долу јакна и јакна, итн. Погоден за најразлични формални и неформални поставки. Уживајте во забавата за DIY - копчињата не само што можат да се зашиваат на крпа, туку и да создадат многу исклучителни занаети, како што се белешки, честитки, шноли, украси за домови, итн., Количината е огромна, можете да ги споделите и користите со Семејство и пријатели и уживајте во радоста на процесот на DIY. Не се карактеризираат со остри рабови на копчето за шиење, нема да ве повредат или облека, здолништа, безбедни за употреба.

Color:
PeachPuff.
Material:
Aluminum.
Shape:
Half Round.
Size:
1-Hole Aluminum Buttons:
about 10mm in diameter, 6mm thick, hole
Plastic Bead Containers:
about 74x72x17mm, 1pc.
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem.:
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
Product in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to sizes.:

Поврзани производи..