• Свеж
КОРКФАФТ ДВЕЕ НА ДВЕЕ НАДВОРЕШНА ЛАПА 0,5INX5YARDS полиестерска ткаенина за врзувачка лента за шиење, ватирање, цевки, сеење, занаети, DIY занаетчиски замена Заменете ги д?
zoom_in

КОРКФАФТ ДВЕЕ НА ДВЕЕ НАДВОРЕШНА ЛАПА 0,5INX5YARDS полиестерска ткаенина за врзувачка лента за шиење, ватирање, цевки, сеење,

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

➤ Фабрички материјал - полиестер 65% памук 35% е лесен и тенок издржлив за ракотворби за занаетчиски производи за занаетчиски производи Swiddth 1/2 "(12мм) - Кога е двојно склопена, големината е 1/4" (6мм) [преклоп] : лента за пристрасност со единечна патека. Comptactibtibational Compational - може да се користи со многу различни алатки за шиење во оваа задача. Вклучени се повеќе креатори на ленти за пристрасност и алатки за вметнување лента за пристрасност. ➤ Лесно да се користи - Рачно изработена или машина за шиење Тоа го олеснува и убаво да се направат директно или заоблени рабови. Mult Multipurpose Sewing Home - Овој производ може широко да се користи во вашиот дом DIY поправка на шиење или замена на шиење, кастрење, врзување директно и заоблени суровини рабови, Хеминг, правење облека и материјал за шиење маски, Божиќна престилка, хируршки капачиња, врски, бебе, бебе Ватенка ,. ➤ Фабрички материјал - полиестер 65% памук 35% е лесен и тенок издржлив за ракотворби за занаетчиски производи за занаетчиски производи. Swiddth 1/2 "(12мм) - Кога е двојно склопена, големината е 1/4" (6мм) [преклоп] : лента за пристрасност со единечна патека. Comptactibtibational Compational - може да се користи со многу различни алатки за шиење во оваа задача. Вклучени се повеќе креатори на ленти за пристрасност и алатки за вметнување лента за пристрасност.

Поврзани производи..