• Свеж
Апликатор за Rhinestone од Xudrez Hotfix Rhinestone, 7 во 1 професионален железо-на DIY Hot Fix Tool Rhinestone Setter Applicenator Wand Crystal Gem Allation Комплет за алатки со 7 различни големини и држач за поддрш?
zoom_in

Апликатор за Rhinestone од Xudrez Hotfix Rhinestone, 7 во 1 професионален железо-на DIY Hot Fix Tool Rhinestone Setter Applicenator

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Aff Affix Stones】 - Додадете дополнителна искра на секојдневните артикли со овој стапче за топлинска апликација на Xudrez Rhinestone Setter Тоа го прави едноставно и лесно да се додадат топло-фиксни rhinestones на најразлични ткаенини и предмети. 【Она што го добивате】 - може да се замени во која било точка на топла глава. Овој сет на сет на Rhinestone со девет парчиња Xudrez вклучува стапче, штанд за поддршка и 7 совети за топла фикс. Стапчето има осветлен прекинувач за вклучување/исклучување и ергономска рачка за удобност и цврстата поддршка за поддршка ги штити вашите работни површини. 【Апликатор за топла фикс】-мала големина, лесен за носење. Без полнење, може да се вклучи директно во употреба на електрична енергија. WAND има осветлен прекинувач за вклучување/исклучување и удобни рачки за зафат. И екстра долги 4,6 метри електрични жици. Може да биде заштеда на мала моќност, заштеда на енергија, висок и низок напон. 【Лесен за употреба】 - правењето на вашите секојдневни предмети поубави со rhinestones е ветер. Едноставно загрејте ја специјалната топла фиксирана ригистони (продадени одделно) со врвот на апликаторот на маици, чанти, чевли, тексас и многу повеќе!. 【Широка употреба】-Сетерот за Rhinestone на Xudrez е апликатор за топла фиксна која применува rhinestones на скоро секоја површина! Користете ја оваа алатка за Hot Fix за да ги украсите капи, чанти, кошули, фармерки и многу повеќе. Е добар помошник ох создание. Инсталирајте ги советите за Hotfix и загрејте го апликаторот Hot-Fix за 2-3 мин. Наредете ги rhinestones во обрасците што ги сакате. Држете го апликаторот како пенкало, вертикално, нанесете на Rhinestones со топла фикс, почекајте 5-8 секунди. Врвот на апликаторот и камењата се вжешти за време на примената.

Поврзани производи..