• Свеж
ВИКАСКИ 3PCS СТУДИО СТУДИЈА Занаетчиски вез и шиење конец на конец на бобин плоча, светлосни комплети за заболување Организатор на занаети за занаетчиски вредности ?
zoom_in

ВИКАСКИ 3PCS СТУДИО СТУДИЈА Занаетчиски вез и шиење конец на конец на бобин плоча, светлосни комплети за заболување Организатор на занаети

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Ветровито на везови ветрови- нашиот врзивно средство за организатор на везови, е совршен за сите ваши проекти за вкрстено вез Чувар на дрвена нишка- и ниска цена, високи трошоци за перформанси. Табла за ликвидација на навој- изработена од квалитетен материјал, издржлив и може да се користи долго време. Проектна картичка за игли- Моделирањето и обрасците се живописни и живи, што може да го стимулира вашиот интерес за вез. Организатор на вкрстени нишки- Лесен за употреба и работа, донесете многу погодност во вашиот живот. Пакетот вклучува карактеристики на организаторот на органите од 1 x вез- нашиот организатор на вкрстени нишки има многу дупки за да ви овозможи одделно да ги чувате вашите различни обоени нишки. - Големина : приближно.08in - Боја : кафеава - Материјал : Дрво - Нашиот врзивно средство за организатор на конец за вез е совршен за сите ваши проекти за вкрстено везење. - Нема посочени или бури, не е лесно или деформирање и нема да ви ги почешаат рацете - преносен дизајн и нежна големина, лесен за носење каде и да е. - Целиот дизајн на производот е убав и дарежлив. Информации за стоки Дрвена нишка Материјал и фино изработка може да ја обезбеди нејзината издржливост и практичност. Едноставно во дизајнот, но многу практично во употреба, што ви носи голема погодност.

Поврзани производи..