• Свеж
33 парчиња железо на закрпи сончоглед за шиење на сончање на налепници за поправки
zoom_in

33 парчиња железо на закрпи сончоглед за шиење на сончање на налепници за поправки

DEN 196.00

Стока
check Во продавницата

Различни обрасци, разни големини и бои за да ги задоволите вашите потреби за уметност и занаетчиски DIY Можете да користите големи закрпи за да ги покриете облечените или оштетените области на облеката или да ги користите како украси. Тие се исто така одлични подароци за семејство, соученици, пријатели и луѓе кои шијат проекти. Прилагодете подароци наместо да шиете везени закрпи како. Зашиената лепенка за облека е изработено од висококвалитетни материјали, исклучителни цветни обрасци, а лепак за топло топење се користи на задниот дел. Лесно за пеглање или шиење. Тој е многу погоден за покривање дупки или украсување облека. Направете ја лепенката живописна и уникатна, додадете шарм, на прв поглед. Лепилото за топло топење на задниот дел од декорацијата ќе се стопи поради топлината. Можете да ставите памучна ткаенина на лепенката за да ја поправите ткаенината пред да се пегла. Кога ја пеглате лепенката, држете ја ткаенината сува и контролирајте ја температурата на загревање. Ако сакате тие да останат вклучени и никогаш да не паднат, подобро ќе ги шиете. Нашето печешко пеглање е погодно за различна облека, како што се фустани, здолништа, торби, капи, чевли, кошули, чорапи, итн. Покрај тоа, таа е погодна за декорација на DIY или поправка на штети како што се уметност, занаетчиски проект, струк. Различни обрасци, разни големини и бои за да ги задоволат вашите потреби за уметност и занаетчиски DIY. Можете да користите големи закрпи за да ги покриете облечените или оштетените области на облеката или да ги користите како украси. Тие се исто така одлични подароци за семејство, соученици, пријатели и луѓе кои шијат проекти. Прилагодете подароци наместо да шиете везени закрпи како. Зашиената лепенка за облека е изработено од висококвалитетни материјали, исклучителни цветни обрасци, а лепак за топло топење се користи на задниот дел. Лесно за пеглање или шиење. Тој е многу погоден за покривање дупки или украсување облека. Направете ја лепенката живописна и уникатна, додадете шарм, на прв поглед. Лепилото за топло топење на задниот дел од декорацијата ќе се стопи поради топлината. Можете да ставите памучна ткаенина на лепенката за да ја поправите ткаенината пред да се пегла. Кога ја пеглате лепенката, држете ја ткаенината сува и контролирајте ја температурата на загревање.

1. Place the cloth sticker at the target position, it is recommended to cover a piece of white cotton cloth on the cloth sticker.:
2. Adjust the temperature of the iron to cotton and linen, about 150℃.:
How to use:
.
Color:
as shown.
Size:
as shown.
3. Iron a little harder for 20-30 seconds and then let it cool down. If you are worried about falling off, use a needle and thread to sew a few stitches on the of the cloth.:
Note:
1.Do not iron patch on delicate cloths, or any materials that will fail under heat such as leather, satin, or nylon.:
2.There is no on the back of the patch.You need to sew it or Iron on your clothes or using other tools .:
3. The ironing method is recommended to be used on cotton and linen fabrics,:
4. Sweater/leather/mesh/ or rough fabrics are recommended to be sewn with needles and threads:
Package includes:
33pcs x Sew On Patches:

Поврзани производи..